עבור לתוכן

ביבי מבטיח לחסל תעוני תוך 3 שנים

Featured Replies

פורסם

בטח מיתבסס על עזרה מאירן

076.jpg

• תגובות 64
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרגת אותי :lol:

פורסם

בעבר לא ממש חיבבתי את ביבי... לא שעכשיו אני מאוד מחבב אותו - אבל קשה מאוד להתווכח עם העובדות. המשק היה במצב נוראי כשהוא נכנס לתפקיד, ועכשיו הוא במצב טוב בהרבה. הוא נלחם בגופים החזקים במשק, תוך מעשים אנטי-פוליטיים בצורה מובהקת, דברים שהוא חשב שהם נכונים (ואני נוטה להסכים איתו).

אני כלי תקווה שפרץ לא יהרוס את מה שביבי עשה.

מצד שני, לא נראה כרגע שפרץ יהיה ר"מ. לא שאולמרט יותר טוב בהרבה, אבל לפחות יותר טוב - זה גם משהו.

פורסם

יש לי רק דבר אחד לכתוב על זה: :lol: :lol: :lol:

פורסם

בעבר לא ממש חיבבתי את ביבי... לא שעכשיו אני מאוד מחבב אותו - אבל קשה מאוד להתווכח עם העובדות. המשק היה במצב נוראי כשהוא נכנס לתפקיד, ועכשיו הוא במצב טוב בהרבה. הוא נלחם בגופים החזקים במשק, תוך מעשים אנטי-פוליטיים בצורה מובהקת, דברים שהוא חשב שהם נכונים (ואני נוטה להסכים איתו).

אני כלי תקווה שפרץ לא יהרוס את מה שביבי עשה.

מצד שני, לא נראה כרגע שפרץ יהיה ר"מ. לא שאולמרט יותר טוב בהרבה, אבל לפחות יותר טוב - זה גם משהו.

אני חייב להסכים

פורסם

לך הוא עשה טוב מה עם האנשים באופקים ודימונה וכול העניים האמיתים אלה שבכלל עכשיו גרים בחדרי מדרגות בלי חשמל ומים ? המספרים שלהם רק גדלו בגלל ביבי

הוא עשה טוב לעשירון העליון לנו לא לעניים קיצר באמת הוא בונה על האירנים

פורסם

אתה יכול להמשיך עם הציניות עד מחר, העובדה היא שהתוכנית הכלכלית שלו היא היחידה שיכולה להציל את המשק, והיחידה שמציאותית, מצויינת, ולא תלושה מהמציאות וספוגה בסיסמאות לבחירות.

BerkotZ, בחיי שאני מתחיל להתייאש כבר מהאנשים כאן.. אתה פשוט טיפש, בסדר?

פורסם

אז למה לפני שבוע העלו לבכירים במשק את המשכורות?

ככה נלחמים בעוני?

פורסם

ביבי נמצא כרגע בממשלה?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להמשיך עם הציניות עד מחר, העובדה היא שהתוכנית הכלכלית שלו היא היחידה שיכולה להציל את המשק, והיחידה שמציאותית, מצויינת, ולא תלושה מהמציאות וספוגה בסיסמאות לבחירות.

אחד מהדברים שהוא אומר זה להוריד מיסים וזה לפי דעתי מצוין וישרת גם את מעמד הבינים וגם תענים

(למרות שתעשירים הרבה יותר)

אבל אני לא מאמין לביבי בכלום בימיוחד אחרי היתנתקות שברגע שהיא היתה בילתי ניתנת לעצירה ניזכר ליתנגד

פורסם

לא רוצה לשמוע על הביבי הזה יותר. :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

דמגוגיה זולה לפני הבחירות, מה לא ברור?

פורסם

^^^

נכון, הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה, הוא סוכן מכירות, תפקידו למכור את עצמו, כדי שאתה תקנה.

פורסם

דמגוגיה זולה לפני הבחירות, מה לא ברור?

אתה יודע בכלל מה המשמעות של "דמגוגיה"?

כי אין שום קשר

לביבי אמנם נוצר שם של שקרן ידוע אבל בעניין הזה לפחות יש לו קבלות.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

עמרי, לפעמים אתה פשוט קורע אותי מצחוק עם התגובות שלך :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים