פורסם 2006 במרץ 2319 שנים אתה משתמש בדיסקיות האלה שהגיעו לך עם הדרמל (של וולף או יונדאי..)?אם כן, הן נאכלות כי הן באיכות גרועה.. תקנה דיסקיות 420, הן מעולות ומשתלמות.יש גם את 409 שבאות בכמות יותר גדולה באותו המחיר אבל ביגלל שאתה מתחיל הייתי ממליץ לך לקחת את ה420 כי הן יותר מאסיביות והרבה יותר מתאימות למודר מתחיל.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אני גמרתי איזה 50 דיסקיות של הדרמל(זבל של דיסקיות) על פחות מהדלת קניתי מאייס קנה ובנה חבילה של 36 ויש לי עד היום עוד 5 עלה 45
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר היום "התאמנתי" עוד קצת וקלטתי את השיטה! אז תפסתי אומץ ועברתי לדלת של המארז...חתכתי חלק אח"כ אני יעלה תמונות. אני חייב לציין שלא שברתי אפילו דיסקית אחת!תנו כבוד בקשר לדיסקיות שמתי לב שהם לא שוות בגרוש...ברגע שאני יסיים את אלה שקיבלתי אני יקנה כבר דיסקיות טובות!
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר הבטחתי תמונות של התחלת העבודה על דלת המארז אז הנה: אני רוצה לשמוע את דעתכם ותתחשבו כי זאת פעם ראשונה שלי עם דרמל וזה עוד בתהליכים לא סיימתי לחתוך וזה לא עבר שיוף ולא כלום! אני כנראה יסיים עם זה ביום ראשון
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים למרות שזה לא תפקידי אתה מקפיץ המוןןןן בתת'רד שלך !! תשתדל לעשות זאת פחות !! ובהצלחה בפרויקט !!
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר מצטער לא יחזור על זה! פשוט כשאני מעדכן אני לא שם לב להודעות שלפני אז סליחה וכל הכבוד לך שלמרות שאתה לא מנהל אכפת לך מהפורום ובהצלחה בפרויקט !! תודה!
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים לא רואים הרבה בתמונה כל הכבוד על זה שלא שברת דיסקית בחיתוך תמיד יש פעם ראשונה לגבי דיסקיות: גם אני ממליץ על ה420 של דראמל. מניסיון, אחלה דיסקיות. אם אתה לא מצליח לחתוך, תנסה להעלות את המהירות, בד"כ זה עוזר. רק אל תגזים... מהירות גדולה מידי תגרום לחימום מיותר של הפח ולשחיקה גדולה יותר של הדיסקית... תנסה למצוא איזה מהירות שמשלבת בין חיתוך מהיר ושחיקה יחסית קטנה של הכלים... בהצלחה.
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר אחרי הרבה זמן שלא עידכנתי אז הנה אני חוזר: מה שעשיתי בזמן הזה סיימתי לחתוך את הלהבות בדלת וצבעתי רק את הלהבות בכתום: מחר אני כנראה יצבע את שאר הדלת לשחור וייתן את כל הפינישים...אני מתכנן לעשות קווים אדומים בין הלהבות משהו כמו הציורים השחורים של כאילו להבות קטנות בתוך הלהבות נ.ב יש למישהו שיטה שבעזרתה אני יוכל לכסות במשהו את השטח שצבוע בכתום...כשצבעתי לכתום כיסיתי את האיזור מסביב עם נייר דבק אבל זה סיוט לעבור על הקווים ולחתוך וגם נראה לי שזה יקלף לי את הצבע הכתום כשאני יוריד אותו...עצות? :s05:
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים לפני שאתה מדביק את הסלוטייפ, תדביק אותו כמה פעמים למשטח כותנה (תדביק ותתלוש...), ואז תדביק למארז. זה ידבק חלש יותר, ולא אמור לפגוע בצבע.עבודה טוב לבינתיים, אבל אני מציע לך לחתוך עוד קצת את החלק הפנימי של הn (עכשו זה נראה כמו V הפוכה...)בהצלחה.
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר טוב היום היה שינוי בתוכניות ולא הספקתי לעשות מה שתיכננתי מכיוון שהייתי צריך ליסוע..הדבר הטוב שיצא מהנסיעה זה שנכנסתי לאריהב וקניתי לדים: 15 אדומים ו-5 צהובים.יום ראשון אני מתכנן להתקדם דיי הרבה צפו לעידכונים
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אמממ זה יוצא פחות משתי שקלקניתי 15 לדים אדומים וחמש צהובים ב-25 ש"חאיזה לדים UB ?....
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר כןהאדומים 8,000mcd והצהובים 2,500mcdזה יוא ממש זול כדאי ליסוע ואם זה רחוק אפשר אפילו להזמין בדואר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.