פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים רעיון ממש טוב אבל זה בעיה לחתוך בשלדה של המארז אחרי זה הוא לא יהיה יציב אני חושב...
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים מחבר רעיון ממש טוב אבל זה בעיה לחתוך בשלדה של המארז אחרי זה הוא לא יהיה יציב אני חושב...זה יהיה יציב כי החלק העליון שבו נמצאים הכוננים מוצמד ללמעלה של המארז כך שזה תפוס טוב והחלק שאני יחתוך לא ממש חשוב
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים מחבר טוב תשמעו.. השבוע עדיין לא הספקתי לקנות את הרכיבים שאני צריך אני מקווה שבקרוב אספיק.. בינתיים עלה לי עוד רעיון מחר אולי אני יתחיל לעבוד על הרעיון הזה והרעיון של ההארד דיסק עוד בתהליכים... זהו להיום! צפו לעידכונים בקרוב!!!
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים פשש יפה אם אתה רוצה ממש לימנוע רעידות שאתה מחבר את הברגים תסים ספוג או צמר גפן איפה שברזל נוגע בברזל ושיהיה לחץ כי אחרת מה שוה הבורג
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים מחבר טוב שמעו אתמול התחלתי לעבוד על הרעיון של הפרספקס הוצאתי את הפלופי והפאנל שהיה שם וחתכתי חתיכת פרספקס ואז גיליתי שהיא קצת גדולה..אחרי 3 שעות של שיוף הצלחחתי להכניס אותה ובינתיים שמתי שם מסך(משהו זמני יהיו שם הכפתורי הפעלה)..מחר אני יקדח שם חורים וישים את הכפתורים ויסדר לדים... בנוסף החלטתי שאני הולך לעשות מקדימה תעלה בסגנון הזה אז הכנתי בינתיים את החלק שיישב על המאוורר ומחר נראה מה יהיה עם החור וכמובן תמונות: הפרספקס מואר(לא ממש מובן) המסך(זמני..יהיה מתחת לפרספקס) החלק למאוורר והתעלה זהו להיום!
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים מחבר זה בעיקר ליופי...עידכון קטן:שייפתי את החלק למאוורר וצבעתי בכתום.קדחתי חורים בפרספקס וסידרתי בינתיים רק את כפתור הריסט+לדים אדומים.מאוחר יותר אני יוסיף תמונות...
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים וואו כל הכבוד! נב: בבקשה תצבע את הCDROM בכתום כמו השאר, זה מפריע לעין....
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים מחבר תודה על התגובות..משתדל לעדכן כל יום! הדברים שעשיתי היום: קדחתי חורים בפרספקס בשביל הכפתורים...בינתיים סידרתי רק את הריסט. שמתי לדים אדומים על הפרספקס. המשכתי עם החלק למאוורר: ליטשתי אותו וצבעתי שכבה ראשונה לכתום...מחר אני ילטש עוד קצת וייתן עוד שכבה וכשזה יתייבש אני ימרח על זה לקה מבריקה. ונעבור לתמונות: מחכה לתגובות נדב.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים שמע, החומר הזה ניראה כבד קצת.. ואם תדביק את זה על הצד השני של המאורר, זה יפגע בביצועים שלו ובאורך החיים שלו (שחיקה מהירה יותר מהמשקל).אני חושב שתנסה לעשות משהו עם חומר קל יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.