פורסם 2006 בפברואר 719 שנים יש לי בעיה "קטנה" באיסיקיו הוא לא מתחבר אבל מה שמוזר שמסנג'ר כן מתחבר מירנדה כן מתחבר וכל הדברים הרגילים כן מתחברים חוץ מאיסיקיו במחשב אין פיירווללא של וינדוס ושל תוכנה מותקנת..יש פתרונות?
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר לא יודע בדיוק כי זה לא המחשב שלי אבל אני חושב שנשאר הפרח הצהוב ופשוט לא מתחבר או שיש הודעה can't establish connecion
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים יש ראוטר או משהו?, אבל אמרת שמרינדה מתחבר, זה מאוד מוזר...... אתה בטוח ניסת להסיר ולהתקין וכן גם לסרוק לרוגלות, לא? אני עוד אחשוב על משהו ואחזור אליך.
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר תודה רבה אבל איך רוגלות קשורות לזה שמירנדה מתחבר מסנג'ר ואיסיקיו לא?
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים אל תחפש קישור מיוחד ברוגולות, איפה שהן יכולות ל"דפוק" אותך הן יעשו את זה, יכול להיות שיש איזה קובץ שיושב על ההפעלה על האיי סי ומונע ממנו לפעול, בעולם המחשבים הכל אפשרי
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים מחבר צודק רק שלא מצאתי שום דבר הגיוני שיכול לא להפעיל את האיסיקיו שכל שאר תוכנות המסרים פועלות
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים אם כל האמצעים הכשרים הולכים פארש..... אתה תמיד יכול לכתוב ל icq.com באיזה פורום של תמיכה שלהם, הם יוכלו אולי לתת לך מענה..... תנסה (אם לא עשית זאת כבר) לסרוק את המחשב טוב טוב, אם לא הולך אז תתלונן אליהם בהצלחה
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים בנוסף יכול להיות מכיוון שהמירדנה מנסה אצליך להתחבר ל ICQ דרך פורט שונה מהתוכנה תיבדוק אם הפורט חסום אם יש לך גישה תנסה לשנות את המפורט 5190 ל בדקת אם יש 5180בנוסך האם יש פיירול במחשב?
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר כמו שאמרתי אין שום פיררוול לא של חלונות ולא סקיוריטי ודברים כאלו למיניהם מה הסיכויים שמירנדה ואיסיקיו עובדים שתיהם על פורט 5190 חוץ מזה שניסיתי כבר להתחבר אחד אחד ולא התחברתי בשתיהם ביחד ככה שגם עם הם עובדים על אותו פורט לא צריכה להיות בעיה...
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר לא יודע אבל אם אתה חושב שזה יעזור תמיד אפשר לנסות הבעיה היא לא אצלי אבל אני ינסה אצל חבר שלי שנתקל בבעיה המוזרה הזאת...
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים אוקיי אחרי שאתה משנה גם אם זה לא מתחבר תבדוק אם יש הבדל למשל אם הוא מתחבר ומתנתק מייד אחר כך כל דבר חדש יכול להיות שהבעיה מורכבת מכמה גורמים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.