עבור לתוכן

בעיה עם ראוטר של אדימקס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, קניתי ראוטר של חברת EDIMAX ושאני מנסה להיכנס אליו הוא אומר שהשם משתמש והסיסמה לא נכונים ! למרות שאפילו לא הספקתי לגעת בזה בכלל ! השאלה אם יש דרך לאפס את זה ? או איזה שהיא תוכנה לעלות על הסיסמה ? כי ממש אין לי זמן לנצל את האחריות אם זה דבר שאני יכול לעשות לבד...

תודה מראש

ברק.

פורסם

מה השם משתמש והסיסמא שהכנסת לו?

פורסם
  • מחבר

לא הכנסתי זה הקטע... רשום שהדפאולט זה ADMIN/1234

אבל זה לא פועל... יכול להיות שהם נתנו את זה למישהו שהחזיר את זה לחנות ואז אני קניתי... והוא שינה את הסיסמה, גם אם כן זה לא משנה לי ממש, העיקר שאני יוכל להיכנס אליו ולשנות את זה חזרה...

פורסם

לקחתי את הקטע טקסט מהאתר של EDIMAX אז יש אפשרות שזה עובד

10. Q. I have changed the password but forgot what they are, what do I do?

A. The only way is to restore factory configuration to router, and the password will also restore to default value. The method is to connect PC COM port and router by "null modem" cable, and execute HyperTerminal utility. Reset router you will see "loading firmware...." on terminal. When "Ready" message display on terminal, please immediately press "Ctrl-C" to restore factory configuration. If success, router will display "Clearing system configuration..." and restart system. Otherwise, please try again.

http://www.edimax.com.tw/html/Faq/FAQ_BR2.htm

אולי עוד דרך

Q: If I forget my password, what can I do?

A: You will need to reset the router and restore the factory default. Push the reset button for 10 seconds then release the reset. Please note you'll lose the current configuration of the router. The factory default username is admin, password is 1234

http://www.edimax.com/html/Faq/FAQ_router.htm

פורסם

אבל אתה הקשת את הDEFAULT פנימה, כלומר ADMIN/1234?

The_Doom_Master, אתה קראת את מה שהבאת בכלל? זה אומר שלהחליף סיסמא אפשר דרך הראוטר (דה) או לאפס אותו לברירת המחדל, שזה המצב של פותח הת'ראד. למה הבאת את זה בכלל?

פורסם

לא הכנסתי זה הקטע... רשום שהדפאולט זה ADMIN/1234

אבל זה לא פועל... יכול להיות שהם נתנו את זה למישהו שהחזיר את זה לחנות ואז אני קניתי... והוא שינה את הסיסמה, גם אם כן זה לא משנה לי ממש, העיקר שאני יוכל להיכנס אליו ולשנות את זה חזרה...

מצטער השאלה 11 ממש לא היה קשור אבל לפי מה שרשום פה הוא ניסה את הסיסמה או שמישהו שינה את הסיסמה

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם ! הבעיה ניפתרה ! צריך לחבר את הראוטר למחשב/חשמל, ללחוץ על כפתור ה RESET מאחורי הראוטר למשך 30 שניות עד שהמחשב יראה שהראוטר מנותק... ואז הכל חוזר למצב דיפאולט :jump:

תודה על העזרה ;D :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים