עבור לתוכן

האם FEAR נחשב למשחק מעמיס ?

Featured Replies

פורסם

רק במשחק הזה טמפ' הכרטיס עולה יותר ( מגיעה ל 64-65 מעלות ) והמשחק נתקע לפעמיים , מה שלא קורה במשחקים אחרים.

פורסם

מעמיס ... כן מאוד..

הכי מעמיס ?

לא ניראה לי, 3DMARK05/06 יעמיסו יותר על הכרטיס מסך ..

פורסם

מבחינת בדיקת ארטיפקטים אפילו הייתי אומר שעדיף להשתמש בפיר מאשר 3dmark... הוא ממש רגיש לארטיפקטים ובנוסף לרוב ב 3dmark לא משתמשים בפילטרים משהו שפיר בהחלט מנצל טוב מאד...

אני משאיר אותו מותקן (אפילו שסיימתי אותו) רק בשביל לבדוק יציבות של הכרטיס מסך שאני עושה אוברקלוק וטמפ'.

מי אמר שלמשחק יש רק תועלת אחת :lol:

פורסם

לפי מה שהבנתי ושגם עשו כמה בדיקות ברור שלהבדיל אבל DOOM3 מבחינת כובד של הגרפיקה שלו הוא הכי כבד שקיים היום

רק למי שיש כרטיס כמו 7800GTX 512 יכול להשים אותו על ההגדרות הכי גבוהות אבל עדיין לא על 16X פילטר הכי הרבה זה 8X

וכמובן שהוא יכול להשים על Ultra כי יש לו 512MB בכרטיס מסך. שזה המינימום שצריך כדי לשחק בהגדרות Ultra

קראתי באיזה אתר רשמי שעושים שמה בדיקות לכל מיני משחקים

ועם כל מה שאמרתי לך היה עוד קירתועים.

לעומת FEAR להבדיל כל משחק והגרפיקה שלו אבל במחינת גרפיקה אני חושב ש DOOM3 זה הכי כבד שיצא איי פעם לפחות עד' 2006.

יום נעים.

פורסם

אתה עושה צחוק? איפה doom 3 ואיפה fear... הרצת את פיר בכלל?

doom 3 רץ מעולה עם 6600GT... בהגדרות high, אין מה להשוות בכלל שפיר הרבה יותר כבד מדום 3... הרבה יותר אפקטים.. פילטרים הרבה יותר כבדים.

fear כיום נחשב כמשחק הכי כבד והכי מעמיס, ובהתאם הדרישות מערכת שלו.

פורסם

fear כיום נחשב כמשחק הכי כבד והכי מעמיס, ובהתאם הדרישות מערכת שלו.

בקיצור , זה הכול. משחק שטוחן את המחשב

פורסם

רק למי שיש כרטיס כמו 7800GTX 512 יכול להשים אותו על ההגדרות הכי גבוהות אבל עדיין לא על 16X פילטר הכי הרבה זה 8X

וכמובן שהוא יכול להשים על Ultra כי יש לו 512MB בכרטיס מסך. שזה המינימום שצריך כדי לשחק בהגדרות Ultra

ועם כל מה שאמרתי לך היה עוד קירתועים.

לעומת FEAR להבדיל כל משחק והגרפיקה שלו אבל במחינת גרפיקה אני חושב ש DOOM3 זה הכי כבד שיצא איי פעם לפחות עד' 2006.

יום נעים.

אני מריץ את דום 3 על 1280X1024 אולטרה ו16AA/16AF ו50-60 FPS יש לי אפילו כמה תמונות ;) כל הדרישות שלו הם בלון אחד גדול..

לעומתו כשמפעילים צללים רכים ב FEAR אותה רוזולוציה 4AA/16AF בקושי 35-50 .. :bash:

ולי יש רק GTX רגיל ובודד.. (הוא מת לאיזה שותף לדירה..אהה מארז..) :lol: :lol:

פורסם
Ultra כי יש לו 512MB

נראה לי התבלבלת עם הדרישה לזיכרון...

בכל מיקרה לדעתי כדי לתת את העומס הMAX כדי להפעיל כמה משחקים באותו זמן ולשחק בחלונות(WINDOW MOD)שזה באמת יתחן את המחשב עד הסוף :lol::screwy:

פורסם

אי אפשר להפעיל עם GTX256 את דום על אולטרא

ואם ההגדרות גבוהות מדי, המשחק יוריד אותן אוטומטית, וישאיר אותך באשליה שאתה על ההגדרות ששמת P:

פורסם

אי אפשר להפעיל עם GTX256 את דום על אולטרא

ואם ההגדרות גבוהות מדי, המשחק יוריד אותן אוטומטית, וישאיר אותך באשליה שאתה על ההגדרות ששמת P:

:screwy:לא נראה אמין...מלא אנשים משחקים בD3 בהגדרות U עם GT והGTXים שלהם...מוזר בכל אופן...

פורסם

gtx מריץ על אולטרה וניתן ליראות שינוי בשני דברים .

1 איכות תמונה !

2 ביצועים !

על HIGH ו 8AA לא קרה שראיתי את ה FPS על פחות מ60 והוא מוגבל ל 60...

על אולטרה ו8AA יש גם ירידות ל 55 . ועל 16AA סביב ה 50...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים