פורסם 2006 בפברואר 619 שנים ניסיתי לחבר את הטלויזיה למחשב ויאני לא מצליח... יש לי x800gto2 החיבור בטלויזיה הוא כזה: הכבל: ניסיתי כל מיני הגדרות ב CATALYST Control Center ולא עזר.. פעם אחת הצלחתי להפעיל את זה אחרי שעשיתי swap פעמיים... נ.ב אני מקווה שזה הפורום הנכון... אם לא אזתעבירו... תודה!!
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים לא זה לא הפורום הנכון אבל אני לא מנהל ולא יכול להעביר אבל לפי דעתי:תקנה כבל s-vidieo זכר ל- s-vidieo זכר וככה תחבר את המחשב ל- TV בצורה שקטה מבעיות!
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים טלויזיה למחשב איפה במחשבאם חיברת לכרטיס המסך לא טוב כרטיס המסךהוא יציאותאם יש לך כרטיס TV במחשברק קומפוזיט או S_VIDEO
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר דבר ראשון מנהלים להעביר.. תודהדבר שני... לפי מה שהבנתי האיכות של חיבור כזה היא יותר טובה... לפני זה חיברתי את זה דרך RCA רגיל... עכשיו הצלחתי לחבר את זה אבל יש לי בעיה אחרת...כשעני עושה extend לדסקטופ לטלויזיה אין בעיה יש בעיה גם כשאני עושה extend, אבל כשאני עושה clone התמונה חורגת מהגבול של הטלויזיה ואני צריך לעבור עם העכבר בפניות כדי לראות חלקים מהתמונה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.