עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מהו המסך 17" crt הכי מומלץ כיום וכמה הוא עולה?

Featured Replies

פורסם

[

פורסם

יש לי את ה- SyncMaster 793DF

בין 5 מסכי ה-CRT הטובים ביותר שיש

ורואים בו הרבה יותר טוב מכל מסך LCD שעולה פי 2 או 3 ממנו

פורסם

אכן ה-SAMSUNG 793DF הוא מסך מעולה .גודל נקודה 0.2 כשביתר זה נע בין 0.24 ל-0.25 . כך שבאמת התצוגה מדמה מסך LCD .

כמובן שאנחנו מדברים בטווח מחירים של 700-750 ולא יותר....היה את הדגם MB מאותו סידרה עם שפורפרת מסך יותר טובה ,אך לא הצלחתי למצוא אחד כזה במחיר סביר. גם היצע מסכי ה-CRT קטן היום כשהמעבר הוא ל-LCD .

מתחרים לסמסונג הם LG מדגמים 700P (עם כניסות USB ...מיותר לדעתי?) וה-700B או הדגמים האיכותיים של VIEWSONIC שמחירם גבוה יותר ..

החיסרון היחיד של הדגם 793 הוא קצב הרענון ברזולוציות גבוהות מ-1024(שזה הסטנדרט היום) . הקצב שלו עומד על 85 שזה מינימום הנדרש לשמור על פגיעה בעיניים מריצוד , אך ברזולוציות גבוהות יותר ,הוא די "חלש"(65) .

לדעתי לך על זה...אם אין תקציב גבוה יותר. חפש ב-ZAP למציאת הדגם +מחיר .

פורסם

מסכי AOC טובים ?

פורסם

הם סבירים לא יותר מזה, יש להם דגמים איכותיים יותר או פחות תלוי כמובן במחיר - יש גם את היתרון של אחריות בבית הלקוח, הדגם הסטנדרטי שנותנים באיבורי הוא בינוני והוא לא שטוח באמת אך רואים בו בסדר גמור.

פורסם

AOC מסכים סטנדרטיים המיוצרים עם שפורפרות מסך שלהן . היצרנית השנייה בגודלה אחרי סמסונג למסכי מחשב

אני באופן אישי שכשבחרי לא מזמן מסך למחשב האישי שלי , ראיתי גם את הדגמים שלהם (המעטים בהיצע) ויותר אהבתי את הסמסונג .

נתונים טכגניים כמעט זהים ביניהם כשההבדל העיקרי הוא בגודל נקודה (לסמסונג כאמור יתרון) .

ההבדל במחיר הוא זעום כך שלדעתי עדיף ללכת על מוצר מחברה עם שירות איכותי בארץ כמו סמסונג ...וכמובן האמינות.

אגב , אם תרצה לראות את ה-AOC , גש לחנות של אייבורי ותציץ למסך של המוכרים.......לא יצא לי לראות אותו בתצוגה במקום אחר.

פורסם

לי יש את הLM925 של AOC והוא מעולה.

הוא לא CRT אלא הוא LCD הוא בגודל 19'' ויש לו 16ms (אני לא גיימר כבד במיוחד אז אני לא צריך יותר מזה).

מה שכן המסך מאוד נאה,הצורה שלו מרובעת לחלוטין,הוא כסוף עם כפתורים שחורים ורמקולים ממוקמים איפה שהכפתורים וזה יוצר רושם של מסך איכותי.

האיכות תמונה שלו ממש טובה וחדה ולא נתקלתי במסך אם איכות כמו שלו.

באייבורי היה לי 3 אפשרויות של מסכי 19'' עם 16ms היה את הסמסונג אבל ממש לא אהבתי אותו הצבעים שלו בהירים מדי,לLG היה איכות צבעים טובה אבל הכתב לא היה חד,אבל לAOC היה בדיוק מה שרציתי אז לקחתי אותו,ות'אמת אני ממש לא מאוכזב.

פורסם

יש לי את ה- SyncMaster 793DF

בין 5 מסכי ה-CRT הטובים ביותר שיש

ורואים בו הרבה יותר טוב מכל מסך LCD שעולה פי 2 או 3 ממנו

:lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.