עבור לתוכן

מפרט לפני קניה-עד 9K - כמה שפחות יותר טוב...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב תודה, אני אתייחס בקשר לכרטיס...

האם ההרד דיסקים יעבדו על הלוח?

:)

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוכל להמליץ לי על לוח אם עם כרטיס מובנה שמתאים למערכת?

חשוב לציין שיש מסך LCD...

לLCD יש DVI? אם כן הייתי הולך על הX300HM, עדיף מחברה טובה, כי לפעמים חברות יכולות לזלזל באיכות הרכיבים של ה2D והתמונה תהיה ירודה (מניסיון עם Inno GF4 לעומת Gigabyte 9550)

עריכה : X300 64BIT יהיה עדיף, מהסיבה של לקיחת זכרון מהמחשב.

פורסם

כמו שכבר אמרו לא לקחת כרטיס שהוא TC או HM

זה לוקח זיכרון וחבל

אפשר למצוא x300 או 6200 זול שהוא לא TC.

:xyxthumbs:

פורסם

האם 2 ההרד דיסקים יעבדו ביחד כ RAID? וזה יהיה תואם ללוח האם?

אם אני לא טועה, בשביל raid שני הדיסקים צריכים להיות באותו הנפח (או שמתעלמים מנפח עודף או משהו כזה).

כדאי שתברר את זה יותר לעומק / שמישהו שמבין יותר ממני יגיד אם תהיה פה בעיה או שאני מדבר שטויות...

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה, בשביל raid שני הדיסקים צריכים להיות באותו הנפח (או שמתעלמים מנפח עודף או משהו כזה).

כדאי שתברר את זה יותר לעומק / שמישהו שמבין יותר ממני יגיד אם תהיה פה בעיה או שאני מדבר שטויות...

בגלל זה אני שואל פה...

קיצור, אני צריך שהראפטור יעבוד בשביל התוכנות, וההרדעסק הרגיל-כרגיל!

אני לא בטוח אם שניהם יתאימו ללוח אם...

פורסם

קיצור, אני צריך שהראפטור יעבוד בשביל התוכנות, וההרדעסק הרגיל-כרגיל!

לא הבנתי - אז אתה צריך RAID או לא?

פורסם
  • מחבר

תאמת אני לא יודע מה זה... :screwy:

אני חושב שזה דיסק RAPTOR שעובד בשביל התוכנות + דיסק רגיל... את זה אני צריך...

אם זה לא RAID אז אשמח להסבר על מה זה RAID :)

פורסם

יותר טוב RAID 0

RAID 1 פחות טוב

אני לא זוכר מזה בדיוק(תריץ חיפוש) אבל זה משהו עם העברת נתונתים.....לא ורצה סתם לבלבל אבל זה מה שאני זוכר...תריץ חיפוש

פורסם

אם זה לא RAID אז אשמח להסבר על מה זה RAID :)

זה לא RAID. זה סתם 2 הארד-דיסקים שמחוברים לאותו מחשב בלי שום קשר ביניהם.

בקשר ל-RAID - תוכל לקרוא על זה כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/Redundant_array_of_independent_disks

בשתי מילים:

משתמשים ביותר הארד-דיסקים כדי לקבל משהו אקסטרא.

RAID 0 is normally used to increase performance - מפצלים מידע בין שני (או יותר) הארד-דיסקים בשביל לקבל זמני קריאה (אולי גם כתיבה) מהירים יותר. זה משפר ביצועים במקום הכי איטי במחשב - גישה לכונן הקשיח.

A RAID 1 creates an exact copy (or mirror) of a set of data on two or more disks. This is useful for set-ups where redundancy is more important than using all the disks' maximum storage capacity. - את כל המידע שומרים פעמיים (או יותר), בשני הארד-דסיקים (או יותר) שהם העתק אחד של השני. זה מגדיל מאוד את השרידות של המידע (אם נדפק הארד דיסק המידע שמור ללא פגע בשני), אבל מבזבז פי 2 מקום. גם זה מגדיל את מהירות הקריאה של המידע (כמו Raid0). לא זוכר איך זה בכתיבה.

פורסם

יש הבדל משמעותי בין ה920 ל-930, וזה לא רק מהירות השעון. זכרון המטמון הוא כפול, ועד כמה שזכור לי 820 לא תומך בHT, בSPEEDSTEP ובעוד כמה טכנולוגיות. זה כפול ליבה לעניים. בתקציב הזה מומלץ ורצוי לעלות שלב.

דבר שני, אף אחד לא דיבר פה על ספק מתאים לזולל מתח כזה, או על כרטיס קול מתאים לדרישות...

פירוט מוצרים

כמות. מוצרים סה"כ

1 Gigabyte GA-8I955X Pro Intel 955X chipset 1,149 ש"ח

1 Gainward GeForce 6600 128MB PCI-e 590 ש"ח

1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 265 ש"ח

2 Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 1,360 ש"ח

1 Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 68 ש"ח

1 Coolermaster Centurion 5 + Side Window CAC-T05-WW 468 ש"ח

1 HEC Win420 420W 20/24PIN 425 ש"ח

1 Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 2,290 ש"ח

2 Samsung 1GB DDR2 533 Original 1,170 ש"ח

1 M-Audio Audiophile 2496 Sound Card 1,381 ש"ח

סה"כ 9,167 ש"ח

הורכב בPANDAS. לא ראיתי אצלהם את הספק של ENERMAX 420W שלדעתי יותר טוב, לא שHEC רע.

הרשתי לעצמי לנצל את התקציב למקסימום.

כן, ההארדיסקים אמורים להיות ב-RAID.

פורסם

ה 920 כולל גם 2 מגה קאש (ה 820 לא) וממש מיותר לשלם את ההפרש במיוחד לאור העובדה שה 920 אוברקלוקר מצויין. חבל על כל שקל.

פורסם

א- ב3 חנויות שבדקתי לא ראיתי את ה920, רק את ה820 וה-930.

ב- לימדת אותי משהו. עד כמה שאני זכרתי, כל סדרת 9XX זהה לסדרת 8XX וההבדל הוא בשיטת היצור - מעבר ל65NM. אם מה שאתה אומר נכון (אני סומך עליך), אין ספק שאתה צודק. רק צריך לבדוק אם ההבדלים האחרים תקפים מבחינת אינקורפורציה של טכנולוגיות. ככה הבנאדם יוכל לחסוך 600 שקלים על המעבד ולקנות בחלק מההפרש BIG TYPHOON.

פורסם

מעניין מאוד, אין בפנדז ואין בלוג'יק. בכל מקרה, בדקתי וה920 תומך גם ב-SPEEDSTEP וגם ב-HT. אין שום סיבה להעדיף את ה930, ואני חוזר בי לחלוטין ומסכים איתך.

אה כן, ויש לי שאלה אחרת: למה לכל הרוחות שהיבואן יתמחר את המעבד הזה ביותר מה820 שעלה 200 שקל פחות? המחיר הדולרי שלהם זהה ע"פ מחירון אינטל! חוצפה.

פורסם

לדעתי כי יש עדיין מלאי של 820.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים