פורסם 2006 בפברואר 619 שנים שלוםאני יודע שהנושא הזה נחרש המון אבל לא מצאתי שום מדריך לדבר......אז ככה:1)מישהו יכול להביא לי מדריך ל v-mode לכרטיס שלי?? (תראו חתימה)2)מישהו יכול לתת תגובות של:האם זה עזר??שיפר ביצועים?היה קשה וכו?? (שתפו חויות)3)תודה לעוזרים וגם למנסיםעריכה:עכשיו ראיתי באינטרנט גם "מוד עיפרון"מה זה?? זה באמת פועל?? איך??תודה
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים לפי מה שאני יודע המוד עיפרון זה וולט מוד והוא עובד כך:החומר שיש בעיפרון הוא מוליך חשמל ואז שאתה צובע את הנגד בעיפרון הוא כיאילו מתעלם מהנגד ואז יש יותר מתח לכרטיסאבל אל תקשיב רק לי תחכה לעוד אנשים שגיבו
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר אחי עם מה שאתה אומר נכון אז כאילו:אם נגיד המוד עיפרון לא עובד אפשר לקחת מחק ולבטל את המוד?
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים דבר ראשון- זה V-mod, לא V-modeזה לא "מצב וולט" אלא שינוי וולט (Mod זה קיצור ל Modification)ולגבי מה שנאמר פה, נשמע לי מופרך למדי.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אין קשר למוד עיפרון למה שאמרת !! אם רוצים לבטל נגד פשוט עושים "גשר" עם מוליך כלשהו !!
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר אז ככה:1)בשביל לקבל העלאת מתח אני פשוט צריך לעבור על קטע מסוים בכרטיס עם עיפרון b2??2)לא הבנתי מה זאת המילה ohms ......3)לא הבנתי איך הם חישבו כמה מתח הם יקבלו בסוף....4)המוד עיפרון משפיע גם על הזיכרונות???או רק על הליבה5)תודה רבה
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים אז ככה: 1)בשביל לקבל העלאת מתח אני פשוט צריך לעבור על קטע מסוים בכרטיס עם עיפרון b2?? אין לי מושג מה אומר החלק של העפרון !! 2)לא הבנתי מה זאת המילה ohms ...... אום זה התנגדות אתה צריך לקנות נגדים !! 3)לא הבנתי איך הם חישבו כמה מתח הם יקבלו בסוף.... הם בדקו דרך יציאת הוולט בכרטיס !! 4)המוד עיפרון משפיע גם על הזיכרונות???או רק על הליבה... רק לליבה, לזכרונות צריך מוד נוסף.. 5)תודה רבה בכיף אחי
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר אחי.....לא נראה לי שצריך קבלים למוד עיפרון...כי כל הקטע בו שהוא בלי הלחמות.....הקטע של הזיכרונות הבנתיאז מישהו יכול להסביר לי מה לעשות?? כי הלחמות אני לא מתכוון לעשות ומוד עיפרון כןאז כל מי שעשה מוד עיפרון שיבוא לפה ויסביר לי!
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים תראה חיפשתי קצת ואיבדתי את האתר אבל ראיתי שמוד עיפרון זה להלחים "גשר" ככה שהחשמל יעבור לא דרך הרכיב הקטן הזה... כאילו לעקוף אותו...
פורסם 2006 בפברואר 719 שנים מחבר לדעתך....יקרה משה עם אני עכשיו רק אסמן בעיפרון את המקום שהם אמרו<?? או שאני יכול להרוס משהו?
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים לדעתך....יקרה משה עם אני עכשיו רק אסמן בעיפרון את המקום שהם אמרו<?? או שאני יכול להרוס משהו? לא נראה לי אחי, תנסה אין לך מה לפחד !! אם רשון שאפשר אז סבבה..
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים לנאואתה בטח מכיר את GIGABOT.הוא אמר לי בכיתה שהמוד עיפרון זה מוד שאתה מעביר עיפרון על הנגדוככה זה מבטל את הנגד בגלל שהחומר שיש בעיפרון הוא מוליך!!!!!ובגלל זה הוא כל הזמן שואל מזה הקטע עם העיפרוןולפי דעתי לא עושים גשר כי אז יגיע יותר מדי מתח וזרם לליבהאבל זו רק דעתי האישית צריך לבדוק את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.