עבור לתוכן

איזה עיצבון,אני חושב שהמחשב הלך לי או משהו!!

Featured Replies

פורסם

יש לי :

amd aTHLON xp 2000

DDR 256 333 MHZ

GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA

GIGABYTE-7VRXP REV 2.0

וכל הדרייברים אצלי מעודכנים

וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500!

וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm!

המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר!

ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz !

ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!!

וגם ב- 3dmark רשוםת שהגבול של המעבד שלי הוא 1.76 ghz משהו כזה ואצלו הוא אומר 1.95 GHZ ,מה קורה אצלי

במחשב????????? ומה לעשות?????

פורסם

הפורום הלא נכון. תמיכה טכנית

פורסם

יש לי :

amd aTHLON xp 2000

DDR 256 333 MHZ

GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA

GIGABYTE-7VRXP REV 2.0

וכל הדרייברים אצלי מעודכנים

וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500!

וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm!

המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר!

ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz !

ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!!

וגם ב- 3dmark רשוםת שהגבול של המעבד שלי הוא 1.76 ghz משהו כזה ואצלו הוא אומר 1.95 GHZ ,מה קורה אצלי

במחשב????????? ומה לעשות?????

סתם ניחוש - אולי במקרה היתה הפסקת חשמל ? או ירידת מתח ? במקרה כזה, הלוח לפעמים מתאפס, ואז אולי הגדרת הבאס אצלך הפכה מ133 ל100. למעבד כמו שלך הבאס צריך להיות 133. הכנס בבקשה ל BIOS וחפש את הערך. כמו כן, בחוברת ההוראות של הלוח מצוין ג'מפר שאחראי על תדר הבאס - תבדוק גם אותו.

בהצלחה.

לא שמעת ? הדשא של השכן תמיד ירוק יותר.

פורסם

Shloosh, כותרת אינפומאטיבית ופתיחת הת'רד במקום המתאים לו - בהחלט היו יכולים לעזור לפתרון הבעיה שלך. מיכוון שככל הנראה לא קראת את תקנון הפורום והסטיקי בראש הפורום או שאתה סתם מתעלם מהם בצורה גסה - לא עשית זאת.

הת'רד ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים