פורסם 2006 בפברואר 519 שנים שלום לכם יש לי כבלים ומודם Tj 715 וספק בזק 1.5 בנוסף לכך יש 2 מחשבים בבית והשתמשתי במדריך (המחשב שלי הוא הראשי ודרכו מתחברים לרשת) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 כדי להגדיר אינטרנט גם למחשב השני הבעיה היא שכעת למרות שלמחשב השני יש אינטרנט לי אין בכלל גישה ל FTP בכלליות לא משנה מה, אני בכלל לא יכול לגשת לזה מאחר וזה חסום לאחר שהורדתי את החיבור של המחשב השני, הגישת FTP חזר בלי בעיה וטופל אבל להם אין אינטרנט אז אני תקוע מה אפשר לעשות כדי שיהיה לי גישת FTP וגם שיהיה להם אינטרנט בנוסף לא רק שלי אין FTP דווקא למחשב השני אין בעיית התחברות ל FTP
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים תלך למסך של הגדרות חיבור הרשת שלך, בחלק של הFIREWALL תלך לADVANCED, תבחר את חיבור הרשת שלך מהמלבן למטה ותקיש על SETTINGS בצד. משם אני מאמין שתסתדר.
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים לוח הבקרה > חיבורי רשת > מקש ימני על חיבור הרשת שלך > לשונית מתקדם > הגדרות חומת אש > לשונית מתקדם > בחירת הקישור שלך במלבן למטה > כפתור הגדרות > לסמן ב-V חיבור FTP (הוא ייבחר לך את הפורט הסטנדרטי שהוא 21, תוודא שאתה לא חוסם אותו באיזה פיירוול אחר).
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים מחבר לצערי הדרך הזאת לא פתרה שום מהבעיהעריכה: הבעיה נפתרה בגלל נורטוןתודה בכל זאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.