עבור לתוכן

לפי דעתכם Unreal 2007 יעבוד טוב עם הכרטיס הכי טוב של NVIDIA ו ATI ?

Featured Replies

פורסם

FAR CRY 2

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה שטויוותת באשכול אחד.

המשחק unreal tournament 2007 הוא לא יהיה מנוע של Direct X 10, אני יכול להבטיח לכם את זה ב100%, גם המשחק הזה יוצא בחצי השני של 2006 בערך-הוא יוצא ברבעון הרביעי

וwindows vista שאיתו יוצא DX10 יוצא לפחות רק בסוף 2006 בסביבות קריסמס אם לא ידחו את זה שוב.-אין מצב דוחים אותו ואת הויסטה

האלה שאמרו שזה לא מרשים אותם כנראה לא מבינים עניין כי אין משחק כיום ממש שמציג כאלה ביצועים.

כמו שאמרו פה כבר מנועי unreal ידועים בזה שאפילו עם הגרפיקה המתקדמת שלהם עדיין חומרה ישנה יכולה להפעיל אותם ורק שתבינו ההדגמות הראשונות של המנוע אנריל 3 היו על geforce 6800GT ומאוחר יותר על geforce 7800GTX אם אני לא טועה, אז אלה שיש להם תכרטיסים האלה ומעלה לא הייתי דואג.

בקשר לדמו עם המנוע אנריל 3 שידברתם שמקבלים עם מעבדי כפולי ליבה של INTEL, הדמו הזה ממש לא מציג את המנוע הסופי שיצא עם המשחק מי שראה תמונות שלו ושל המשחק רואה שאין בכלל דמיון בין שניהם.

וזה שאמר שאנריל 2007 ועוד מלא יהיו על DX10 ושנראה בgamespot אז תראה לי משחק אחד! חוץ מCrysis שכתוב שהוא על Direct X 10.

פורסם

כמה שטויוותת באשכול אחד.

המשחק unreal tournament 2007 הוא לא יהיה מנוע של Direct X 10, אני יכול להבטיח לכם את זה ב100%, גם המשחק הזה יוצא בחצי השני של 2006 בערך וwindows vista שאיתו יוצא DX10 יוצא לפחות רק בסוף 2006 בסביבות קריסמס אם לא ידחו את זה שוב.

האלה שאמרו שזה לא מרשים אותם כנראה לא מבינים עניין כי אין משחק כיום ממש שמציג כאלה ביצועים.

כמו שאמרו פה כבר מנועי unreal ידועים בזה שאפילו עם הגרפיקה המתקדמת שלהם עדיין חומרה ישנה יכולה להפעיל אותם ורק שתבינו ההדגמות הראשונות של המנוע אנריל 3 היו על geforce 6800GT ומאוחר יותר על geforce 7800GTX אם אני לא טועה, אז אלה שיש להם תכרטיסים האלה ומעלה לא הייתי דואג.

בקשר לדמו עם המנוע אנריל 3 שידברתם שמקבלים עם מעבדי כפולי ליבה של INTEL, הדמו הזה ממש לא מציג את המנוע הסופי שיצא עם המשחק מי שראה תמונות שלו ושל המשחק רואה שאין בכלל דמיון בין שניהם.

וזה שאמר שאנריל 2007 ועוד מלא יהיו על DX10 ושנראה בgamespot אז תראה לי משחק אחד! חוץ מCrysis שכתוב שהוא על Direct X 10.

כאילו איך זה פעל על הכרטיסים האלו שאפשר להיות לא מודאגים? :screwy:

פורסם

כאילו איך זה פעל על הכרטיסים האלו שאפשר להיות לא מודאגים? :screwy:

ה 6600GT בדרישות של LOW מה הביעה להפעיל אותם על MEDIUM או HIGH ועוד שלNVIDIA יש חסות!(כמו דום!)

פורסם

מחזיק אצבעות!!

הוא לא בא להדגים תגרפיקה של U3 אלא תפיזיקה, למעשה הדבר היחידי שהוא כן מראה לנו על U3 זה איזה מעבד הוא צריך, ואת השיפור בעבודה עם DC . באיזה מקום קראתי על מישהו שעשה בדיקה עם מעבד יחיד ומעבד דומה שהוא DC והשיפור היה ממש גבוה ! אם אני זוכר נכון באיזור ה 70% ... :o .

פורסם

unreal 2007 אמור להיות מישחק מולטיפליר -בסוג כזה של מישחקים לגרפיקה יש הרבה פחות חשיבות

ואני אישית מאמין שלא יצתרכו "סופר מחשב" כדי להריץ אותו

לפי הניסיון בעבר למישחקים כאלה יש דרישות מערכת לא גבוהות יחסית כדי לימשוך כמה שיותר קהל

וכדי שהמולטיפליר ירוץ טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים