עבור לתוכן

The Old Days - משחקים ישנים \ משחקי נוסטלגיה - ת'רד רשמי.

Featured Replies

פורסם

micro machines 1+2 הם בין המשחקים הנוסטלגיים הטובים ביותר שיש.

ד"א, כשהיה לכם מחשב ישן, גם לכם הייתה מערכת כחולה כזאת בעלת הרבה תפריטים, שבעזרתה נכנסים למשחקי דוס ? כי לי הייתה והיו בה המון משחקים.

פורסם
  • מחבר

micro machines 1+2 הם בין המשחקים הנוסטלגיים הטובים ביותר שיש.

ד"א, כשהיה לכם מחשב ישן, גם לכם הייתה מערכת כחולה כזאת בעלת הרבה תפריטים, שבעזרתה נכנסים למשחקי דוס ? כי לי הייתה והיו בה המון משחקים.

כן, זה תקליטור עם הרבה משחקי דמו.

אני זוכר שהיה נפתח חלון כזה צבעוני עם כל מיני סוגים של משחקים.

לדיסק הזה של המשחקים קוראים "אימפרית השמש" או משהו כזה.

אחחח.. נוסטלגיה :)

פורסם

קודם כל, כל הכבוד על היוזמה, יש המון משחקים ישנים וטובים שתמיד כיף לחזור אליהם :yelclap:

דבר שני: מישהו זוכר את המשחק מונטוזומה? ואם כן אשמח אם תוכלו לכוון אותי אליו.

הצלחתי למצוא רק תמונה שלו. אם מישהו מכיר וזוכר.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

קודם כל, כל הכבוד על היוזמה, יש המון משחקים ישנים וטובים שתמיד כיף לחזור אליהם :yelclap:

דבר שני: מישהו זוכר את המשחק מונטוזומה? ואם כן אשמח אם תוכלו לכוון אותי אליו.

הצלחתי למצוא רק תמונה שלו. אם מישהו מכיר וזוכר.

http://www.masagames.f2s.com/game.php?game=montezuma

:), גם כאן יש משחקים.. זה גם אתר טוב (ושוב, אני לא מתחרה איתם! אני בונה אתר שיעזור לקדם את הנושא.)

פורסם

יש לכם קישור לקיין ? בואנה עברו 10 שנים מאז ששיחקתי את זה על דוס בגן שההיתי בן 6 לול עברו 10 שנים חתיכת נוסטלגיה

פורסם

וואי זה נושא חזק! אני גדלתי על המשחקים האלה!! על המחשב ה XT הראשון שלי שני כוננים של 640K (תקנו אותי אם טעיתי) עוד לא היה HD אז...

חלק מהמשחקים היו מחולקים לאיזה 7 דיסקטים כמו הקווסטים של אז : לארי , ספייס קווסט , גולד ראש ועוד כל מיני..

פששש מעלה נשכחות .. היה איזה משחקי חזק עם שועל FOX THE..משהו...שהיה אפשר להרים ארגזים ולזרוק וכאלה.. יש גם את האחים בלוז שהיה אפשר לשניים..

היה את DOUBLE DRAGON ..ואת BAD STREET BRAWLLER..SHINOBI נראה לי 3 משחקי האקשן הראשונים שהיה בהם מכות..

בקיצור היו מלא חזקים וגדולים שעיצבו לכולנו את האישיות עד היום !! חחחח..

בקיצור חייב לזוז.. נראה לאן הדיון הזה ייתפתח , אני אהבתי בכל אופן.

:xyxthumbs:

פורסם

למישהו יש קישור לנסיך הפרסי הראשון? כל הדיבורים על משחקים ישנים עשה לי חשק למשחק הזה. (לא יודע למה)

פורסם
  • מחבר

את הכל אתם יכולים למצוא באתר, בקישור שיש שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים