עבור לתוכן

תסבירו לי בבקשה מה ההבדל בין עכבר ב 50 שקל לאחד ב 500 שקל

Featured Replies

פורסם

אם למשל ניקח את העכבר שיש לי בבית, הדגם הכי פשוט של לוג'יטק אני חושב.

לעומתו עכבר שעולה 500 שקל ומעלה, מה ההבדל מבחינת ביצועים. (עזבו אל חוטי ושטויות כאלה, מעניין אותי רק ביצועים).

תודה לעונים.

פורסם

ככל שהעכבר יותר טוב אז הוא יהיה יותר מדויק וילך אלכסון בצורה ישרה

פורסם

ככה עכבר ב500 ש"ח בדרך כלל (אלא אם כן מישהו עבד עליך ומכר לך עכבר שעולה 50 ב500) יש לו מספר פונקציות וטכנולוגיות בפנים שאין לעכבר ב50 כגון יחס הסריקה שלו DPI נקודות על כל אינץ' שאם המספר גבוה אז העכבר יהיה יותר מדוייק ויפעל בצורה יותר מתואמת עם היד שלך עוד פונקציה היא ריבוי הלחצנים שאתה יכול לשים לשימוש על מנת להפוך את השימוש בעכבר ליעיל יותר עוד משו הוא העיצוב וטכנולוגיית הסריקה בלייזר במקום באינפרה רד ומשקל העכבר והנוחות מגע איתו (לפעמים נגד זיעה ושטויות)

עכשיו יש אנשים שכל הדברים האלו מאוד חשובים להם גיימרים מקצועיים או מעצבי גרפיקה ממוחשבת שצריכים דיוק מירבי בעכבר אבל בנאדם רגיל אולי כמוך לא צריך עכבר כזה ויכול להסתפק בעכבר שיש לך כרגע (דרך אגב יש עוד סכומים בין 50 ל-500 וכך גם זז התפעול ומס' הפונקציות בעכבר)

פורסם
  • מחבר

יש דבר אחד מקצת מרגיז אותי בעכבר שלי ומעניין אותי עם התופעה קיימת בעכברים יותר יקרים.

קורה לפעמים שאני מזיז את העכבר לרגע ואז עוזב אותו והוא ממשיך לזוז לאט לאט. (כלומר הוא שוכח לעצור)

זה קורה גם בדגמים יותר יקרים או שזאת תופעה רק של עכברים ב 50 שקל?

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת והיא לא הייתה קיימת אצל עכבר יותר ישן שהיה לי (גם אופטי ושניהם היו של מיקרוסופט).

אני משער שלא בכל העכברים יש את הבעיה הזאת.

פורסם

יש דבר אחד מקצת מרגיז אותי בעכבר שלי ומעניין אותי עם התופעה קיימת בעכברים יותר יקרים.

קורה לפעמים שאני מזיז את העכבר לרגע ואז עוזב אותו והוא ממשיך לזוז לאט לאט. (כלומר הוא שוכח לעצור)

זה קורה גם בדגמים יותר יקרים או שזאת תופעה רק של עכברים ב 50 שקל?

אצלי זה לא קורה (לוג'יטק MX518)

פורסם

זה בדרך כלל קורה בכלל הפאד, ככה אני הבנתי.

בכל מיקרה אצלי זה לא קורה - G5 =]

פורסם

not here

mx1000

פורסם

זה קורה אצל עכברים אופטיים זולים שמכו?ונים לרגישות גבוה יותר ממה שהם מסוגלים באמת לספק.

פורסם

זה היה קורה לי לעיתים די רחוקות עם העכבר MS חמישה כפתורים שלי קורה לי כל הזמן בעבודה עם עכבר MS הכי פשוט שיש ולא קורה לי בכלל עם ה MX518

פורסם

לי זה קורה מלא

מעניין למה זה קורה?

פורסם

לי גם יש mx1000 וזה לא קורה (ביחד עם פד icemate )

בכל אופן הבעיה שלך מוכרת לי

אני חושב שזה בגלל הפד..

פורסם

לא ממש כי אצלי לפחות זה נעלם לגמריי כשהחלפתי עכבר בלי להשתמש בשום פד

פורסם

אצלי זה לא קורה (לוג'יטק MX518)

me 2 - mx510

פורסם
  • מחבר

האמת היא שעשיתי אתמול נסיון קצר, שמתי את העכבר על משטח בד מעין לבד (כמו של שולחן סנוקר בערך רק קצת יותר גס)

עשיתי נסיון רק של דקה אבל היה נראה כאילו הבעיה נפתרה.....!!

שווה בדיקה נוספת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים