פורסם 2006 בפברואר 419 שנים תגידו אנשים, זאת חברה חדשה ASROCK או שרק אני לא שמעתי עליה לא מזמןאיך הביצועים של הלוח אם שלה לעומת זה של ג'גיה בייט או אסוסכי הציעו לי אותה במקום אסוס במחשב פנטיום 4 3GHZ??
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים תגידו אנשים, זאת חברה חדשה ASROCK או שרק אני לא שמעתי עליה לא מזמןאיך הביצועים של הלוח אם שלה לעומת זה של ג'גיה בייט או אסוסכי הציעו לי אותה במקום אסוס במחשב פנטיום 4 3GHZ??החברה היא חברה בת אסוס ולא היא לא חדשה כול כך !
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים מחבר זה שהיא חברת בת של אסוס זה אומר שהביצועים שלה זה כמו של ASUSאם כן ?מה ההבדל בין הביצועים שלה לבין ג'גיהבייט?
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים זה כמו סלרון ופנטיום, כל חברה יש לה "שטיקים" משלה, תלוי מה אתה מחפש?אוברקלוק?, משחקים?, גרפיקה?, תלוי מה.......
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים מחבר אני צריך את זה לאינטרנט בלבד כאילו שום דבר יותר מאמיול סרטים וזהומה אתם אומרים שווה לקחת?
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים כן, מה טווח המחירים שאתה רוצה להשקיע?, כי לפי דעתי זה יצא לך יחסית זול, המעבד של אינטל וasrock?, לא?, תקנו אותי אם אני טועה
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים מחבר התקציב זה למחשב כללי אבל אני רוצה לדעת אם זה לא סתם חברה יפנית שלא שווה לקנות
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים דווקא ליפנים יש שם של פרפקציוניסטים (בצדק)אולי התכוונת סינים או טייוואניםבכל מקרה, לא שופטים חברה אלא דגםאיזה דגם הציעו לך?
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים מחבר זה דגם שהציעו לי עם הצעה של AMD 3000+MAINBOARD : ASR k8NF4G Nvidia nForce4 + PCI EXPRESSאת הדגם עם האינטל אני ירשום מחרשווה הדגם עם ה AMD שווה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.