פורסם 2006 בפברואר 319 שנים עברתי ל css מaa בכל אופן המשחק אחלה אבל השרתים קצת מרגיזים תקועים במפה אחת ולא משתניםאני מחפש שרתים שמחליפים מפות כל הזמן ושיהיו משעשעים הייתי במפה לפני כמה ימים שהיה בה סאונד והיה ממש כיףאם מישהו יכול להמליץ על סרברים משעשעים וטובים אני ישמח..:]תודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים ברוך הבא לקהילת Cs:S הישראלית הדפוקה, שנהנים רק מלשחק ב- Dust 2 כל היום.מדי פעם אדמין עם שכל נכנס לשם ומסדר שיהיו גם מפות אחרות. (אני משער שדיברת על השרת Shunamit)מדי פעם גם צצים שרתים עם מפות אחרות שהם לא Surf maps.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים מחבר כן המפה הזאת נמעסה כבר ואני משחק רק שלושה ימים )dust 2)Shunamit ? מה יש בו? (לא נראה לי שדיברתי עליו)ה surf maps לפי דעתי זה דבר דפוק לחלוטין ,ממש מפות מפגרות...
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים לא יותר נכון ברוך הבא לקהילת הסיאס האישראלית כול אחד חש היטון חבורה של ערסים בני 10 והכי כיף שכול אחד חושב שהוא כמו fatlatiy ושגם הוא יזכה ב400 אלף דולר ויגיע ל cpl פרוש חזרה לaa או et 2 משחקים טוביםואם אתה משחק סיאס שחק בשביל הכייף ואל תתיחס לערסותים
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים מחבר לפרוש? אתה לא חושב שאתה מגזים? רק עכשיו הוצאתי 400 שקל על 2 כאלה לי ולחברה שלי אני חושב שאני יחכה לעצה אחרת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.