פורסם 2006 בפברואר 319 שנים לא חושב שיש קשר ל DNS, גם אם תתן להם את האיפי של ICQ.COM הם בטח לא יצליחו לגשת...סך הכל הם גם מתחברים לאותו DNS כמוני (הראשי של בזק בינלאומי).תקשרו לספקית בקיצר
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים מחבר לא יודע מה איתכם, ניסיתי עכשיו והצלחתי להתחבר..אגב.. זה היה אחרי התקשרות מחדש (בחייגן)
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים עשיתי ריסט לרשת שלי במחשב...עשיתי ריסט למחשבעשיתי ריסט למודם ולראוטרהוצאתי וניתקתי את הקן מהאינטרנט...כיביתי את המחשב לשעהכלום לא עזר
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים גם אצלי עם נטויזן וכבלים כבר יום בערך האינטרנט לא עובד כמו שצריךכן גם לי אתמול הייתה איטיות מחרידה , בעיקר באתרים בחו"ל (נטויזן וכבלים)
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים היום בבוקר הוא התחבר לי סוף סוף....ואוו כלכך הרבה זמן?אני אחרי 6 שעות חיברתי וניתקתי את כל העסק של המודם והרשת וזה...ואז עבד לי
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים אתה חושב שלא ניסיתי את זה?ברור שניסיתי.אתמול לא הייתי כל היום בבית, אז יכול להיות שזה הסתדר קודם, אבל היום בבוקר, זה התחבר
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים לפי דעתי זה היה בספקית.אבל משום מה זה הסתדר אחרי כמה שעות ששיחקתי שוב בחיבורים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.