פורסם 2006 בפברואר 319 שנים שלום,קניתי 5מאוורים איפה ובאיזה כיוון כדאי לי למקם אותם?וגם איזה מערכת שליטה במאוורים (פנל בקרה) כדאי לי ליקנות? (עד 380 ש"ח)
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים אממ אחד מאחורה מכניס אחד מקדימה מכניס 2 מהדלת מכניסים 1 מלמעלה מוציאפאנל שליטה למאווררים = פאן באס אתה יכול להכין אבל אם אתה רוצה לקנות אחד יש את זה מנעה שהוא גם קורא כרטיסי זיכרון שזה ממש טוב...http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3010הוא טיפה מעבר לתקציב שלך אבל יש אחד בלי הקורא כרטיסים והוא יותר זול...
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים באיזה גודל קנית ? עם לדים בלי לדים ? איפה אפשר לשים מאווררים במארז שלך ? אתה מעוניין לקדוח חורים חדשים? פאנל ? זה די תלוי בטעם שךאני הייתי הולך על זה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=958
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים מחבר קודם כל תודה,יש לי חור בגג בריצפה 2על דופן ואחד קדימה ואחד אחורה.ל4 מאוררים יש נאון/לדים (לא יודע) אחד בלי ויש ל3 נופסים פשוטים שאותם כנראה ני לא ארכיב.אין לי בעיה עם הוספת חורים
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים אחד מקדימה שמכניס, אחד מאחורה שמוציא, שתיים בדלת שמכניסים, ואחד בגג שמוציא !!! S-u-p-e-r W-h-i-c-k-e-d !!!
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים אממ אחד מאחורה מכניס אחד מקדימה מכניס 2 מהדלת מכניסים 1 מלמעלה מוציאפאנל שליטה למאווררים = פאן באס אתה יכול להכין אבל אם אתה רוצה לקנות אחד יש את זה מנעה שהוא גם קורא כרטיסי זיכרון שזה ממש טוב...http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3010הוא טיפה מעבר לתקציב שלך אבל יש אחד בלי הקורא כרטיסים והוא יותר זול...סידור הכי גרוע בארץ. אתה יוצר במארז כמות חום שפשוט לא יוצאת, נכנס 4X CFM [כאילו 4 מאווררים] ויוצא רק 1X CFM [ממאוורר אחד].סידור מעפן איכס.. הסידור הכי טוב [מתבסס על 6 מאווררים]מכניסים: 2 מאווררים מקדימהמוציאים: 2 מאווררים מאחורה, 1 מאוורר בחלון, ו-1 מאוורר בגג. [אפשר גם לעשות אחד מאחורה ושניים בחלון].מומלץ שה CFM שיוצא יהיה הרבה יותר גדול מאשר ה CFM שנכנס, כי גם כל הרכיבים פולטים הרבה מאוד חום.וזה לא נכון כמו שהרוב ממליצים פה לשים את המאוורר בחלון בכיוון שמכניס אוויר, אני בדקתי את העניין גם באינטרנט בפורומים וגם בעצמי עם המארז שלי.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים סידור הכי גרוע בארץ. אתה יוצר במארז כמות חום שפשוט לא יוצאת, נכנס 4X CFM [כאילו 4 מאווררים] ויוצא רק 1X CFM [ממאוורר אחד]. סידור מעפן איכס.. הסידור הכי טוב [מתבסס על 6 מאווררים] מכניסים: 2 מאווררים מקדימה מוציאים: 2 מאווררים מאחורה, 1 מאוורר בחלון, ו-1 מאוורר בגג. [אפשר גם לעשות אחד מאחורה ושניים בחלון]. מומלץ שה CFM שיוצא יהיה הרבה יותר גדול מאשר ה CFM שנכנס, כי גם כל הרכיבים פולטים הרבה מאוד חום. וזה לא נכון כמו שהרוב ממליצים פה לשים את המאוורר בחלון בכיוון שמכניס אוויר, אני בדקתי את העניין גם באינטרנט בפורומים וגם בעצמי עם המארז שלי. אחי תלוי איפה החור של המאורר ממוקם, אם הוא ממול הGPU או הCPU אז שיכניס אבל אם הוא מעל הCPU אני מדבר 3 ס"מ ומעלה מעליו אז כדאי שיוציא... כמובן שמקרים כאלה קורים במארזי פול טאוור ובמארזי שרתים...
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים סידור הכי גרוע בארץ. אתה יוצר במארז כמות חום שפשוט לא יוצאת, נכנס 4X CFM [כאילו 4 מאווררים] ויוצא רק 1X CFM [ממאוורר אחד].סידור מעפן איכס.. הסידור הכי טוב [מתבסס על 6 מאווררים]מכניסים: 2 מאווררים מקדימהמוציאים: 2 מאווררים מאחורה, 1 מאוורר בחלון, ו-1 מאוורר בגג. [אפשר גם לעשות אחד מאחורה ושניים בחלון].מומלץ שה CFM שיוצא יהיה הרבה יותר גדול מאשר ה CFM שנכנס, כי גם כל הרכיבים פולטים הרבה מאוד חום.וזה לא נכון כמו שהרוב ממליצים פה לשים את המאוורר בחלון בכיוון שמכניס אוויר, אני בדקתי את העניין גם באינטרנט בפורומים וגם בעצמי עם המארז שלי. אתה יוצר ככה מצב תת-לחץ מטורף
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים חברה סידור הכי טוב2 מכניסים מקדימה2 מוציאים מאחורהאחד מהצד מכניס ואחד מהגג מוציאכל זה בתנאי שכל ה 6 מאוררים יהיה בעלי אותו cfm אבל בואו נדבר על המקרה שיש לנו פהאחי שים אחד מקדימה מכניסאחד מאחורה מוציאאחד מהצד מכניס ואחד מוציא מהגג
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים אבל בואו נדבר על המקרה שיש לנו פהאחי שים אחד מקדימה מכניסאחד מאחורה מוציאאחד מהצד מכניס ואחד מוציא מהגג^^^^^^^^^^^^^^^אחלה סידור...אלוי אפילו שיארגן עוד אחד שמכניס מהצד
פורסם 2006 בפברואר 419 שנים מחבר אחי תלוי איפה החור של המאורר ממוקם, אם הוא ממול הGPU או הCPU אז שיכניס אבל אם הוא מעל הCPU אני מדבר 3 ס"מ ומעלה מעליו אז כדאי שיוציא... כמובן שמקרים כאלה קורים במארזי פול טאוור ובמארזי שרתים... יש לי בחלון אחד מול ה GPU ואחד מול ה CPU איזה כיוונים למקם אותם
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים המאוורר של הכרטיס מסך מוציא אוויר..יש לך כמה מאווררים שאתה יכול לוותר עליהם..(ביחד עם הרעש..)..קידמי>>מכניס אוויראחורי>>מוציא אווירצד (לא איפה שהמעבד היותר למטה זה "שזורק" אוויר על הכרטיס מסך)>>מכניס אווירגג >> מוציא אווירעל המאוורר התחתון..(בתחתית המארז)..אתה יכול לוותר לדעתי..(גם מנסיון הוא יכניס לך הרבה אבק..)..והמאוורר שממוקם מול המאוורר של המעבד אתה יכול לוותר..(ואם קשה לך לוותר אז שיוציא אוויר..)..וסתם שאלה למה לא קנית כבר 120מ"מ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.