פורסם 2006 בפברואר 319 שנים וואו נראה לי פעם ראשונה שאני רואה עין בעין עם בארטון ומילפורד אתה מאשים את המתנחלים בכך שההתנחלויות עלו 63 מיליארד? כאילו הם היו אלה שאישרו את התקציבאם יש לך בעיה שההתנחלויות עלו כל כך הרבה כסף אז תפנה לממשלות ישראל הקודמות שאישרו את ה63 מיליארד והכי אירוני שאחרי שהשקיעו 63 מיליארד דולר פתאום רוצים לפנות משם את המתנחלים (אני לא יודע מה הייתה ההגדרה של התנחלות בישובים שנכנסו ל63 מיליארד האלה יכוליות שזה גם מעלה אדומים למשל שאני לא מדבר עליה עכשיו) ולזרוק את ה63 מיליארד.וחוץ מזה שלא התכוונתי שהם נתנו את הנשמה בכך שהם הלכו לגור שם (למרות שזה גם נכון) אלא בזה שהם התגייסו לצבא עם מוטיבציה בשמים ועכשיו הם לא רוצים יותר קשר עם מדינת ישראל.חבל חבל שהסיכסוך עם הפלסיטינאים נגרר לכמעט מלחמת אחים. ובזה אפשר להאשים אך ורק את השמאל.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים בחייך גילי לפחות ממך הייתי מצפה שתפריד בין שני טיעונים תקרא שוב ותחזור אחרי שהבנת
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים מי יותר התבזה?המתנחלים "האנרכיסטים" לא התבזו שם. זה היה ברור ולא "ביזה" אותם יותר ממה שהיה לפני זה.ואני רואה בעיה עם להחזיר אלימות למי שנוגע בשוטר. השוטרים הם הזרוע האוכפת של החוק במדינת ישראל- וכל מי שניסה לתקוף אותם ניסה לבזות את החוק במדינה. מגיע לבן אדם כזה להיענש (אולי לא באלה בראש- אבל בטוח שבכלא) בחומרה.ח"כ שהיו שם הרגיזו גם אותי מאוד- בושה שבן אדם שיושב בבית הנבחרים "שם פס" על החוק ועוד מפגין את זה בפומבי.לא משנה מה אתה חושב- הכנסת שבה אתה יושב הצביעה בעד זה. פשוט בושה. ויותר מזה- עצוב.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים ח"כ שהיו שם הרגיזו גם אותי מאוד- בושה שבן אדם שיושב בבית הנבחרים "שם פס" על החוק ועוד מפגין את זה בפומבי.לא משנה מה אתה חושב- הכנסת שבה אתה יושב הצביעה בעד זה. פשוט בושה. ויותר מזה- עצוב.רגע, וח"כ שמזדהה בפומבי עם תנועה שרוצה להשמיד את מדינת ישראל ?
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים רגע, וח"כ שמזדהה בפומבי עם תנועה שרוצה להשמיד את מדינת ישראל ?אותם בכלל צריך להכחיד.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים רגע, וח"כ שמזדהה בפומבי עם תנועה שרוצה להשמיד את מדינת ישראל ?מעצר, מאסר, משפט, הרשעה בעבירה עם קלון ושלילת האזרחותכמובן אני נחמד פה ונותן לו להמשיך לחיות, אבל במדינה אחרת
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים שניכם מודעים לעובדה שאני מדבר על אחמד טיבי, נכון ?כן, הוא וכמעט כל חברי הכנסת הערבים שביקרו בסוריה ובלבנון ודיברו בידידותיות עם חיזבאללה.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים זה לא סתם ידידותזאת תמיכה מוצהרת בחיזבאללה ובמטרותיוואם אני זוכר נכון בשארה אמר גם שאם חיזבאללה ימשיך הוא גם ישמיד את ישראל
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים יש הבדל בין אלימות לבין חופש הדיבור.חופש הדיבור הוא ערך עליון (לפחות לחלקנו).אלימות היא דבר נבזה.רק היום היית על זה כתבה בעיתון (על הקריקטורה שהתפרסמה בצרפת).
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים בקיצור, אין לך בעיה עם זה שחבר בכנסת ישראל מזדהה בפומבי עם ארגוני טרור ?חתיכת בוגד.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים 1. איפה אמרתי שאין לי בעיה עם זה?2. כן, אני בוגד. במיוחד בזמנים אלו כשאני מקדיש את כל מרצי לצהל עבור שכר מגוחך.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים יש הבדל בין אלימות לבין חופש הדיבור. חופש הדיבור הוא ערך עליון (לפחות לחלקנו). אלימות היא דבר נבזה. רק היום היית על זה כתבה בעיתון (על הקריקטורה שהתפרסמה בצרפת). יש הבדל בין חופש דיבור לבין לנסוע למדינת אוייב ולהתחבק עם אנשים שרוצים לחסל את המדינה שאתה מייצג! לגבי השירות: זה שירות אתה לא אמור לקבל על זה שכר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.