עבור לתוכן

שנת איכות לכולם!!!

Featured Replies

פורסם

שתיהיה לכם שנת איכות, נטולת דיסאיכות ומועקות למיניהן.....

:beerchug:

פורסם

אני בטוח שהולכת להיות לי השנה הכי לא איכותית שאפשר :2gunsfiring_v1:

פורסם

אתה אופטימי...

פורסם

השנה הזאת לא הולכת להיות איכותית... לפחות לא לי... :-\

פורסם

אוו אההה, אני מתחיל לחשוב שעשיתי טעות שפתחתי את זה, רק אל תתחילו לשפוך את כל אשר עולה על ליבכם כאן...

בסה"כ חזרתם ללמוד, על מה אתם בוכים?

תתנחמו בזה שיהיה הרבה יותר גרוע כשתיאלצו להקים משפחה, לדאוג לעצמכם... בינתיים אתם עושים מה שהמערכת רוצה שתעשו, כמו רובוטים. :P

פורסם

אצלי לא טוב בכלל! הלימודים משעממים וסתם לוקחים 12 שנים מהמחיים!

העיקר לעבור את השנה בשקט ולבוא מוקדם לבית הספר ולקחת מאיזה חנון את השיעורים תמורת 5 שקל...

אבל העיקר להגיד "שנה טובה..." ;D

פורסם

יש פה התנהגות שלוקה בחוסר איכותיות...לצערי.

אנשים, העולם יפה, המזג אוויר מצויין, קחו נשימה עמוקה ותרגישו יותר טוב.

קחו הכול באיזי...

פורסם

למרות שלהיות סרקסטי ופסימי (או שמא ריאליסטי?) זה אופנתי ואיכותי בימים אלו. אני רוצה לאחל לכם שנה טובה... ולהזכיר לכם שלא הכל שחור (לפעמים ;D )

פורסם

למרות שלהיות סרקסטי ופסימי (או שמא ריאליסטי?) זה אופנתי ואיכותי בימים אלו. אני רוצה לאחל לכם שנה טובה... ולהזכיר לכם שלא הכל שחור (לפעמים ;D )

אופנתי אולי כן...איכותי כלל וכלל לא.

צריך תמיד לראות את החצי כוס המלאה, ולרובינו אני מניח תמיד יש דברים טובים להסתכל עליהם ולא להתמקד רק בצרותינו.

בכול אופן, הייתי רוצה גם לאחל לכולכם שנה טובה ומאושרת, שיהיה אך ורק טוב והמשך פעילות מהנה בפורום. ;)

פורסם

אצלי לא טוב בכלל! הלימודים משעממים וסתם לוקחים 12 שנים מהמחיים!

העיקר לעבור את השנה בשקט ולבוא מוקדם לבית הספר ולקחת מאיזה חנון את השיעורים תמורת 5 שקל...

אבל העיקר להגיד "שנה טובה..." ;D

או קיי מה????? 5 שקל לשיעורים? איפה אתה לומד שיש אנשים כל כך חכמים לקחת ממך כסף..... או שאתה.....

באיזו כיתה אתה? י? יא? פחות? יותר?

חכה שתסיים יב.... רק חכה. תתגעגע לחזור! תזכור מה אני אומר! עוד כמה שנים, כשתסיים, תזכור! ותגיד לכולם! צוקי אמר שזה יקרה!!

תנצל את המיטב מעכשיו. החיים יפים, ונמשכים רק פעם אחת!

אל תפחדו לקחת סיכונים, לעשות ברים חדשים ואל תתביישו בחיים!!! תבקשו דברים שאתם רוצים! מה יקרה? יגידו לא<?? ביג פאק*נג דיל!

שנה טובה פוריה ונטולת נפגעים ומעבדים שרופים....

פורסם

שנה טובה, ומלאת אושר,עושר, אהבה, מוזיקה איכותית וכל מה שתרצו עוד.....

תנסו לשכוח כמה שיותר מהמערכת המחורבנת שדפקו לכם (רובכם, כולל אותי) מה שאני מנסה לעשות עכשיו.....

אז שנה טובה, וצאו להנות... :dazzler1: :ylsuper: :auto: :jump1: :clown: :funn: :coolman: :dance: :beerchug::yelclap::ladysman: :anim-jjd: :smilyDJ:

(מצטער על כל הסמייליים....)

פורסם

למרות שבטח הולכת להיות לי שנה קשה אני רוצה לאחל לכולם [glow=red, 2, 300]שנה טובה!!![/glow] :saint: :saint:

פורסם

העולם חרא :AR15:

פורסם

הודעה לכל המחזיקים בתו האיכות : אופטימיות, או שהתו נשלל. 8)

תגובות מהסוג הזה לא תורמות לת'ראד, ובמקום לחפש תשומי ורחמים, תנו חיוך ותראו שהכל איכותי.

פורסם

הודעה לכל המחזיקים בתו האיכות : אופטימיות, או שהתו נשלל. 8)

תגובות מהסוג הזה לא תורמות לת'ראד, ובמקום לחפש תשומי ורחמים, תנו חיוך ותראו שהכל איכותי.

מותק, אני יצרתי את התג הזה :asthanos:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים