פורסם 2002 בספטמבר 523 שנים יש לי את המפרט הבא:מעבד amd 1600לוח gigabyte 7vrxp rev 1.1HD נישלףמארז VIRGO 350 W4 מאוורריםמודם כבלים מתבהוא לא מתחמם 55 מעלות -62 ולוח 41-5בבקשה תעזרו לי
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים מחבר יש לי voodoo 3 3000והוא עושה ריסט בכל מצב שהואליפעמים הוא לא עושה ריסת כמה ימים והוא יכול לעשות ריסט אפילו דקה אחרי הדלקה מה הבעיה
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים לא יודע אם זה מטריד אותך אבל הלוח קצת רותח ,תעשה חיפוש דובר הרבה על ריסטרטים
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים מחבר לא נראה לי שהוא רותח כי יש עליו אורב כחול+ עוד מאוורר מלמעלה +דבק טרמי
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים תראהאני יודע שלחבר שלי היתה בעיה דומה עם אותו כרטיס והוספת מאוורר במעבדה פתרה לו את הבעיה....בנוסף שווה לך להעביר את ההארדיסק מהמגידרה הנשלפת שכןמניסיון חימום יתר שלו גורם לריסטרט
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים אני בטוח שסוג ודגם הספק מאושר ע"י AMD, אבל ... תבדוק בבקשה אם הוא תקין.רוב התקלות האלה נובעות מספק לא תקין או ספק שלא מדייק בזרמים שאמורים להיות מדוייקים.
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים כל מה שרשמו מעליי נכון אבל תנסה גם להוציא את הזכרון לנקות מגעים וסלוטים ואז להחזיר אותו.במידה ולא עזר נסה לשים זכרון אחר ולראות אם התקלה חוזרת.מקווה שיעזור כי בד"כ ריסטים פיתאומיים זה תוצאה של חום או error בזכרון.The Doorman
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים מחבר אני מדבר מחבראז אני ינסה ליבדוק רק את הזכרונות כי הספק חדש ובדקתי אותו ואין לא ירידות\עליות מתח פיתאומיות אולי באמת ניכנס קצת אבק לסלות של הזיכרון אבל ל נראה לי
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים הייתה לי בעיה דומה מאודאצילי מסתבר שזה היה חוםמאז שהחלפתי מארז ויש איורור נורמלי (מאוורר מוציא, מאוורר מכניס, והמארז עצמו גדול יותר) אין לי שום בעיותלפי דעתי חום...תבדוק שהמאווררים פועלים בצורה אוםטמלית (יעני מוציאם ומכניסים אוויר בצורה טובה...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.