פורסם 2006 בפברואר 219 שנים אולי בכיוון של מכשיר סלולרי או איזה נגן או מצלמה האם כדאי ? או שתמליצו על משהוא שווה במיוחד
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים אומנם זה לא משהו מיוחד אבל אם תוכל תקנה לי חולצה אדומה!אני יודעעעע -אפשר לקנות גם פה ,אבל הבנתי ששם אדום זה צבע חזק!ואם אתה באמת רוצה להשתגע תקנה תחתית לכוס קפה!!!זה בא באדום!
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים לא את האמת לא שלי עובד פגז אבל זה משעמם אחרי כמה זמן וגם אם אין כסף לקנות כרטיס זיכרון ענק אז זה מעפן ברמות...
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים תבקש המון גראס, חסר חומר ירוק בארץ לפי מה שהבנתי אם תייבא, תוכל לעשות מזה הרבה כסף, ברצינות.
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים מחבר חחחחח מצחיקים אתם כן באמת עם אין צורך במשהו אז זה בזבוז כסף מיותר לא ממש מעניין אותי SPS יותר בכיוון של מצלמה או נגן או טלפון שממש כדי לקנות שם אה כן .. ודרך אגב גראס הוא הביא בפעם הקודמת שהיה בהונג קונג היפנים מגלים הבנה ופתיחות בכל מה שנוגע לסמים ואפילו במסגרת תוכנית מיוחדת לקבלת פני התייר הנרקומן אורזים ושולחים על חשבונן כמויות של עד 50 קילו , ברצינות.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים תבקש המון סינגפורים, חסר סינגפורים בארץ לפי מה שהבנתיאם תייבא, תוכל לעשות מזה הרבה כסף, ברצינות.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים איזה מצחיקים יש פהאם אין נגן mp3 טוב תקנה איזה אייפוד חדש או h60 של אירייברוחוץ מזה תמיד אפשר להביא איזה סינגפורית חבל''ז יש לי סרטים שלהם אם אתה מחפש משהו טוב תגיד לאחיך שיביא סינגפורית
פורסם 2006 בפברואר 519 שנים חחחחח מצחיקים אתם כן באמת עם אין צורך במשהו אז זה בזבוז כסף מיותר לא ממש מעניין אותי SPS יותר בכיוון של מצלמה או נגן או טלפון שממש כדי לקנות שם אה כן .. ודרך אגב גראס הוא הביא בפעם הקודמת שהיה בהונג קונג היפנים מגלים הבנה ופתיחות בכל מה שנוגע לסמים ואפילו במסגרת תוכנית מיוחדת לקבלת פני התייר הנרקומן אורזים ושולחים על חשבונן כמויות של עד 50 קילו גבר הונג קונג זה בסין לא ביפן...חחחח....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.