עבור לתוכן

המחשב קורס בגיפורס 6600LE

Featured Replies

פורסם

מדי פעם שאני משחק (שעה ככה) בAA, GTA,וכו' זה ניתקה לי בתמונה איזה 20 שניות ואז יש מסך בצבע כחול (כתוב דברים אבל אני לא יודע אגלית טוב וזה גם עושה תמסך הכחול הזה 5 שניות) ואז עושה הפעלה מחדש ושהמחשב עולה זה כותב לי הודעה אל תשלך של גיפורס 6600 LE וגם של וינדוס אבל אני חושב שהוינדוס לא קשור

מה אני עושה כדי לשדר תבעיה?

פורסם

יכול להיות שאתה משחק הרבה בהגדרות הגראפיות של משחק...

גם לי יש את זה כשאני משחק עם ההגדרות הגראפיות...

פורסם
  • מחבר

לא נירה לי אני שיניתי תהגדרות לפני איזה שבועים (בGTA שמתי על הכי גבוה כי זה לא משחק שדורש הרבה) ועדין זה עושה ובAmerica's Army תמיד שיחקתי בגיפורס 4 על אותם הגדרות וזה עדין עושה לי מדי פעם .

מה שאני חושב שזה בגלל אתחממות אין לי מאורר ליד הכרטיס אהל נירה לי יש לו קירור טוב אם צריך אני יבא לכם תמונה של הכרטיס.

פורסם

אני לא ממש יודע אבל אולי הכרטיס עצמו לא מותקן טוב?

אצלי המחשב עשה ריסטרט כי הכרטיס שלי לא היה מורכב טוב. תבדוק

פורסם
  • מחבר

אז איך אני משחק ?

אם זה לא היא מורכב טוב זה לא היא עובד טוב?

פורסם
  • מחבר

חברה קראתי שם וזה יכול לקרות מהרבה דברים הנה הם:

ספק כוח פגום/ג'נרי - ספקי כוח פגומים או ספקים ג'נריים שלא יציבים, הם יכולים להיות הסיבה למסכים כחולים.

●התנגשויות תוכנה שונות - מומלץ להסיר את כל הדרייברים שברשותכם , ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר ,

משום שהם גורם די נפוץ בגרימת מסכים כחולים.

●קבלים נפוחים/נוזלים - קבלים נפוחים גם הם גורם למסכים כחולים , אם כי זה גורם די נדיר(אך עדיין דורש בדיקה)

מי שמועניין לדעת מה הם קבלים נפוחים/נוזלים , יכול לראות את התמונות הבאות ולראות איך זה נראה:

●קבצי מערכת לא תקינים.

●זיכרונות לא מתואמים/פגומים או לחלופין , סלוט פגום שעליו נמצא סטיק זיכרון - בעיית זיכרונות זה גרום נפוץ מאוד במסכים כחולים , לכן כדאי לבדוק את כל הסטיקים של הזיכרון שנמצאים ברשותכם וגם את הסלוטים עצמם , קיימת התוכנה +MemTest86.

את התוכנה הנ"ל מפעילים באמצעות הדוס ע"י Boot של דיסק או תקליטון שעליהם קיימת התוכנה.

לחצו כאן להורדת התוכנה בגרסאת הסידי(עושים boot דרך הסידי)

לחצו כאן להורדת התוכנה בגרסאת התקליטון.

●חום גבוה של המעבד/כרטיס מסך/לוח - גם זה יכול להיות גורם למסכים כחולים , מידע על נושא הטמפ' תוכלו לראות בהודעה השנייה בת'רד ה-FAQ הזה.

●עידכון ביוס - אם שום פתרון לא עזר, תשקלו לעדכן את הביוס. יש מקרים שרק עידכון ביוס יוכל לעזור בפיתרון הבעיה.

capblown_6.jpg

capblown_10.jpg

ממה זה יכול ליות מהרשימה?

אני חושב זה הכרטיס מסך או משהו מתחממם לי יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

חברה קראתי שם וזה יכול לקרות מהרבה דברים הנה הם:

ספק כוח פגום/ג'נרי - ספקי כוח פגומים או ספקים ג'נריים שלא יציבים, הם יכולים להיות הסיבה למסכים כחולים.

●התנגשויות תוכנה שונות - מומלץ להסיר את כל הדרייברים שברשותכם , ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר ,

משום שהם גורם די נפוץ בגרימת מסכים כחולים.

●קבלים נפוחים/נוזלים - קבלים נפוחים גם הם גורם למסכים כחולים , אם כי זה גורם די נדיר(אך עדיין דורש בדיקה)

מי שמועניין לדעת מה הם קבלים נפוחים/נוזלים , יכול לראות את התמונות הבאות ולראות איך זה נראה:

●קבצי מערכת לא תקינים.

●זיכרונות לא מתואמים/פגומים או לחלופין , סלוט פגום שעליו נמצא סטיק זיכרון - בעיית זיכרונות זה גרום נפוץ מאוד במסכים כחולים , לכן כדאי לבדוק את כל הסטיקים של הזיכרון שנמצאים ברשותכם וגם את הסלוטים עצמם , קיימת התוכנה +MemTest86.

את התוכנה הנ"ל מפעילים באמצעות הדוס ע"י Boot של דיסק או תקליטון שעליהם קיימת התוכנה.

לחצו כאן להורדת התוכנה בגרסאת הסידי(עושים boot דרך הסידי)

לחצו כאן להורדת התוכנה בגרסאת התקליטון.

●חום גבוה של המעבד/כרטיס מסך/לוח - גם זה יכול להיות גורם למסכים כחולים , מידע על נושא הטמפ' תוכלו לראות בהודעה השנייה בת'רד ה-FAQ הזה.

●עידכון ביוס - אם שום פתרון לא עזר, תשקלו לעדכן את הביוס. יש מקרים שרק עידכון ביוס יוכל לעזור בפיתרון הבעיה.

capblown_6.jpg

capblown_10.jpg

ממה זה יכול ליות מהרשימה?

אני חושב זה הכרטיס מסך או משהו מתחממם לי יותר מדי.

נו תענו ממה נירה לכם זה יכול להיות שכל 2-3 שעות המחשב קורס (ורק במשחקים בחיים לא קרה שאני לא במשחק והיא דלוק איזה 5 שעות יותר) אני רוצה לדעת מה הבעיה פה ?

אה ולפעמים זה בכלל לא קורס

פורסם

דרייברים כנראה. עדכן אותם מפה. עדכן גם את מערכת ההפעלה באותה הזדמנות.

פורסם
  • מחבר

הדריברים מעודכנים והמערכת הפעלה לא קשורה כי ששחקתי עם גיפורס 4MX עלוב זה לא קרס.

פורסם
  • מחבר

הדריברים מעודכנים והמערכת הפעלה לא קשורה כי ששחקתי עם גיפורס 4MX עלוב זה לא קרס (שחקתי אותם משחקים AA וGTASA.

פורסם

אפשר לערוך הודעות.

שלח את הכרטיס לבדיקה. אם אין לך אחריות, אז מן הסתם תצטרך לשלם.

פורסם
  • מחבר

לחצתי במקום ערוך ציטוט בתעות.

יש לי אחריות הכרטיס חדש רק כמה שבועות אצלי.

פורסם

שמע תעלה לפורום תמיכה טכנית כמה קבצי MIDIDUMP שנמצאים ב

C:\WINDOWS\MIDIDUMP

ואני יגיד לך ממה זה נגרם.

גם לי זה קרה לפעמים אחר כך עידכנתי הכל במחשה וזה יסתדר לבנתיים אני חושב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים