עבור לתוכן

אחת ולתמיד Yes כנגד Hot

Featured Replies

פורסם

שלום,

קודם כל אני יודע שיש הרבה תראדים על זה אבל אף אחד מהם לא באמת עוזר להחליט,

בא אליי היום טכנאי 2 נחמדים חחח אבל לא קשור,

הציעו הצעות מאוד אטרקטיביות...

אינטרנט + טלפון + כבלים + 3 ממירים VOD (החדשים) [המהירים] ב 320 שקל...

עכשיו ההתקבטות שלי היא לא בכיוון של האינטרנט כי הוא ממש טוב,

והטלפון גם לא כל כך חשוב כיא ני לא מדבר הרבה השאלה העיקרית:

היא איכות השידור (לא שיש לי סופר טלויזיה)

תוכן השידור,

אני כמשתמש ותיק בYES מסופק מהתוכן תמיד יש מה לראות סרטים טובים תוכניות טובות

אני "מפחד" לעבוד לHOT כי יש לחברים שלי ואף פעם לא מצאתי משהו מעניין משהו שיכול להשתווהת ליס,

כאן אתם נכנסים לתמונה,

אני צריך שתעזרו לי להחליט,

מבחינת תוכן,

אינטרנט,

וכולל, תודה רבה

פורסם

שמע, לי יש HOT ומה שטוב בהוט זה רק ערוץ ביפ וערוץ EXTRA HOT

מבחינת סרטים יס יותר טוב מהוט.

ואני לא סומך בגרוש על שתי החברות, פעם אחת קיבלתי מHOT חשבון של 1300 שקל :o לחודש (בגלל שהייתה להם "טעות" במחשב,

אז בגלל זה רציתי לעבור ליס, דיברתי עם מוכר אחד מאוד נחמד שכל יום התקשר לבדוק אם אני מוכן לעבור

אז אחרי שבוע אמרתי כן, נתתי לו את הפרטים של הכרטיס אשראי ,חתמתי על מסמכים וקבענו מתי יבוא טכנאי...

אחרי שבוע בא טכנאי ,עבד קצת בבית... ואז עולה לגג לחבר לצלחת ואיזה פלא, אין צלחת ! (למרות שרשום להם שיש)

אז הוא קבע מתי יבואו להתקין לי צלחת... באו להתקין צלחת, ואז אמרו לי שהם צריכים שמהנדס יבוא עוד שעה כדי לאשר את ההתקנה...

לא בא ולא נעל, אני מתקשר לסוכן, לא עונה לי, למוחרת מתקשר שוב, לא עונה לי... ככה שבוע.. ואז הוא מורח אותי עוד שבוע עם תירוצים אז כבר אמרתי שאני רוצה להישאר כבר עם HOT...

אז גם על יס אני לא סומך

וחוץ מזה, ביס שיש סופה אי אפשר לראות אצל דוד שלי טלויזיה...

פורסם

ללא כל ספק, YES. שנים של ניסיון עם כל אחת מהחברות, ואני חייב לציין שיס מנצחים כמעט בהכל. מבחינת תוכן, לדעתי יס עדיפים, גם אם לא בהרבה, הם עדיין עדיפים. מבחינת שירות, יס עדיפים עשרות מונים. הייתה לי בעיה כלשהי כשדרשתי ממיר חדש לטלוויזיה החדשה (32" מסך רחב, דרשתי ממיר עם אות איכותי יותר) והביאו לי את הממיר הלא נכון. כמה ימים אחרי זה יצרו איתי קשר מיס שאלו מה דעתי על השירות, שמעו את הטענות התנצלו בנמוס וזה הכל (את הממיר ד"א, הביאו כבר יום אחרי זה בבוקר. הטכנאי עצמו בלי התערבות שלי בכלל רבע לי ביקור שלו אישית עם ממיר מתאם מבלי שנדרשתי להתקשר לאף אחד - ח"ח לו). החיסרון היחידש שאני רואה איתם, הוא בהחלט מה שצויין בנוגע לסופות. קורה מדיי פעם שהסופו הנ"ל משבשות את השידורים. זוהי אינה תופעה שכיחה במיוחד, אך בהחלט קיימת.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה זה מה שרציתי לשמוע,

לאבא שלי יש הוט וזה פשוט סיוט מבחינת הכל!

אז מה אתם אומרים לעבור רק לאינטרנט שלהם?

כדאי?

שווה?

מומלץ?

ADSL VS CABLE

פורסם

בדבר כזה אין החלטה חד משמעית, זה תלוי מה אתה אוהב, סרטים או סדרות, וגם איזה סוג מכל דבר

פורסם

בדיוק,

סרטים - יס בגדול נראה לי למרות שאני די נהנה מהסרטים בהוט :P

סדרות - הוט ללא שום ספק :) סדרות מעולות!!

פורסם
  • מחבר

בעיקר סרטים והסדרות של יס ;D

מה עם האינטרנט?

פורסם

אינטרנט עדיף כבלים :xyxthumbs:

פורסם

תפסיק להיות ילד.

אתה רוצה שיאכילו אותך בכפית ויגידו לך מה לבחור ?

אתה עשית חיפוש, אתה יודע טוב מאוד שיש דעות לכאן ולכאן.

אף אחד לא יכול להחליט בשבילך.

אם היו כמה וכמה ת'רדים עם עשרות עמודים, ובסופם אתה כותב "אבל אף אחד מהם לא באמת עוזר להחליט" - כנראה שזה בגלל שאין תשובה חד משמעית!

פורסם

הייתה לי בעיה כלשהי כשדרשתי ממיר חדש לטלוויזיה החדשה (32" מסך רחב, דרשתי ממיר עם אות איכותי יותר) והביאו לי את הממיר הלא נכון.

אשמח לשמוע ממך על ההבדלים בין הממירים, את הברנדים ואת תצורת החיבור לטלויזיה הדנדשה שלך.

ודבר אחד בטוח - שתי החברות דרעק ולא ממש מתחרות אחת בשניה, חבל, אבל זה מה יש.

פורסם
  • מחבר

אוך שוב ההערות האלה,

ילד ילד מה ילד אני צריך עזרה להחליט אני צריך עובדות בשטח ולא קיבלתי את זה בתרדים שעלו בחיפוש!

בכל מקרה את התשובה בקשר לתוכן קיבלתי, עכשיו האינטרנט,

יש עוד תומכים בכבלים?

יש הסבר לזה שכבלים יותר טוב?

אמרו לי הטכנאים שההעלאה בהוט איזה 130 משהו כזה מול בזק שזה 96 [1.5מגה] יכולים לאמת?

פורסם

הכבלים מפתים ושואפים לאיכות, אבל לא מספיק אטרקטיביים במחירים ולא מספיק עמידים/אמינים/יציבים (איך שתרצו) בשביל לגרד לבזק, שכבר הספיקו לעשוק את מרבית משתמשי האינטרנט בארץ.

גם כאן, אין תחרות. :nono:

פורסם

אוך שוב ההערות האלה,

ילד ילד מה ילד אני צריך עזרה להחליט אני צריך עובדות בשטח ולא קיבלתי את זה בתרדים שעלו בחיפוש!

בכל מקרה את התשובה בקשר לתוכן קיבלתי, עכשיו האינטרנט,

יש עוד תומכים בכבלים?

יש הסבר לזה שכבלים יותר טוב?

אמרו לי הטכנאים שההעלאה בהוט איזה 130 משהו כזה מול בזק שזה 96 [1.5מגה] יכולים לאמת?

כן לכבלים יש 18 העלאה ולADSL יש 14

אבל בכבלים ובברק יש גם חבילות של 56 העלאה ואפילו 128 העלאה...

אני אישית מעדיף את הכבלים בגלל שזה מוריד לי יותר מהר והפינגים יותר טובים

פורסם
  • מחבר

הכבלים מפתים ושואפים לאיכות, אבל לא מספיק אטרקטיביים במחירים ולא מספיק עמידים/אמינים/יציבים (איך שתרצו) בשביל לגרד לבזק, שכבר הספיקו לעשוק את מרבית משתמשי האינטרנט בארץ.

גם כאן, אין תחרות. :nono:

במילים פשוטות?

ADSL עדיין יותר טוב?

פורסם

במילים פשוטות?

ADSL עדיין יותר טוב?

לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים