פורסם 2006 בפברואר 119 שנים בטופס הרשמה, אני צריך להשאיר את הoption שבחר המשתמש מתיבת select, כלומר להשאיר את הערך שהוא בחר כ-selected, לאחר ששלח את הטופס והתקבלו בו שגיאות קלט.בשביל זה אני צריך אחד משני הדברים הבאים:1. פקודה ב-ASP שנותנת לי את האינדקס של האופציה שנבחרה.2. דרך מסוימת ב-JS לבחור אחד מה-option ע"פ ערך ולא ע"פ אינדקס.רעיונות?
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים [quote name='nirfun']בטופס הרשמה, אני צריך להשאיר את הoption שבחר המשתמש מתיבת select, כלומר להשאיר את הערך שהוא בחר כ-selected, לאחר ששלח את הטופס והתקבלו בו שגיאות קלט.בשביל זה אני צריך אחד משני הדברים הבאים:1. פקודה ב-ASP שנותנת לי את האינדקס של האופציה שנבחרה.2. דרך מסוימת ב-JS לבחור אחד מה-option ע"פ ערך ולא ע"פ אינדקס.רעיונות?[/quote]הנה דוגמא לאפשרות בקוד ASP[code]<option value="1"<%If Request("value") = value ThenResponse.write "SELECTED"End If%>>Text</option>בהצלחה
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים מחבר תודה על התגובה אך מה שכתבת אינו יעיל, בייחוד ברשימה ארוכה (תאר לך בדיקה לכל ישוב או לכל ארץ).מצאתי בעזרת מישהו בשם Comnir דרך טובה יותר:http://www.ontopic.co.il/community/viewtopic.php?p=3486#3486
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.