פורסם 2006 בפברואר 119 שנים אוקי היה לי לוח של ASROCK זה לא משו בסדר כי הם מאוד זולים אבל אם אתה מחפש ביצועים זה יותר לכיוון של לוחות ג'נרייםתלוי מה אתה מחפש בכלליות החברה דיי ג'נרית
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים לפי מה שהבנתי היא חברת בת של אסוס.הלוחות שלה ל-AMD מאוד יחודיים.ל-754 יש לוח NFORCE4 עם PCI-E שעולה פחות מ-400 שח.ל-939 יש לוח גם עם חריץ PCI-E וגם AGP, גם הוא שומר על מחיר נמוך 460 שח אם אני זוכר נכון.את הלוחות אפשר להשיג ב-KSP.
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים לא......היא חברה בת של אסוס.....ודווקא יש להם לוחות מאוד טובים ואמינים. הם מתחרים בלוחות שיקרים מהם לפעמים בהרבה והם גם באמת יחודים בכך שיש להם לוחות עם agp וpci-e
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים הם עוד חדשים יחסית אבל הם גם חברת בת של אסוס, צריך להיות מוצר אכותי והלוחות שלהם זוליםהזמן יגיד את שלו
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים הוא שואל את זה בגלל שאני ועוד אחד הצענו לו את הלוחasrock dual sata 2לא מבין מה ג'נרי פה זה אחלה לוח
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים אנא תערוך את הכותרתזה לא מועיל שיש 11 סימני שאלה במקום 1בקשר ל ASRock הם חברה בת של Asus שבד"כ עושה קומבינציות מוזרות אבל מועילות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.