עבור לתוכן

הלוח 7VRXP יתמוך ב בברטון?

Featured Replies

פורסם

תודה

פורסם

גם לך היה נדמה שראית בכניסה לפורומים "כאן גרים מגידי עתידות שיגידו לכם הכל" ?

פורסם
  • מחבר

הגיוני שיש אנשים שקראו על זה מאמרים

ואולי יודעים בערך מה יהיה.

פורסם

הגיוני גם שמאמרים כאלה יתפרסמו בחדשות, לא? אבל מכיוון שאין כאלו לא תמצא.

פורסם

ודאי שהלוח יתמוך בברטון כי הוא יהיה גם Socket A.

פורסם

ודאי שהלוח יתמוך בברטון כי הוא יהיה גם Socket A.

מה ודאי ?!

אז מה אם אותו הסוקט ?

אולי מתחים שונים ?

אולי מהירות באס שונה ?

מאיפה הודאות המוחלטת הזו !?

פורסם

ה7VRXP בגרסתו הנוכחתי(rev 2.0, rev1.0 ו rev 1.1) לא יתמוך במעבד הברטון באופן רשמי וב100 אחוז יציבות מהסיבה הפשוטה:

הלוח הזה לא תומך במהירות אפיק של 333(166DDR), אלא רק בזכרון העובד במהירות זאת. ללוח אין את המחלקים הדרושים בכדי להפעיל את הAGP והPCI במהירויות נורמאליות(33PCI AGP66) כשהוא עובד במהירות הDefault של הברטון - הערכה שלי ג'יגה-ביט אולי יצאו עם גרסא חדשה יותר של הלוח שתתמוך בו והם יאפשרו את זה בג'מפרים עצמם של הלוח(שיש לכל הלוחות כרגע הם פשוט לא מולחמים עליו). המצב כרגע מראה שיכול להיות שהלוח כלל לא יתמוך במעבד הBarton היות ואם הם "שיתקו" את הפיטשר של 166 במהירויות נורמאליות יכול להיות שזה גם מהסיבה שהם לא תיכננו את הלוח הזה לתמיכה במעבדים של מהירות האפיק הזאת, שבלי קשר לכך ידרשו מתח נמוך יותר מהלוח כי הם יעבדו ב0.13 מיקרון - וכאן נכנס לתמונה הVoltage Regulator שככל הנראה גם לא תומך במעבדים כמו הברטון - את זה עדכון ביוס לא יוכל לפתור.

חוץ מזה, אני ממש לא מבין למה אני צריך להקליד את כל הסיפור הזה מחדש - לא מזמן התקיים על כך דיון כשמישהו ביקש המלצה ללוח אם והסברתי בדיוק את אותו דבר - להבא תערוך חיפוש. הת'רד ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים