פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים מצטער, זה פשוט היה חזק...ועיצה, אל תתייחס מישה'לה, העיקר שאתה מרוצה מעצמך.
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים LMAO!!!!!!!! יוו איזה ירידות על הרוסי העצבני......................................
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים מה!? אני?! יורד על הרוסי הפריק העצבני עם הפנים שיש להם צורה כמו לאלג'יריה ויש לו אצבעות קצרות עבות ושמנות שלא מסוגלות לעשות V כמו שצריך? איך יכול להיות?! מצטער, אני מציב עובדות... by the way mischa, this is the to get it done :ylsuper:
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים אז מה מישה? נהיית בכיין? למה נעלת את הת'רד החביב עלי? אתה רשע! רשע ! רשע! רשע! אני לא אוהב אותך!(תודה לscorpion ולe-pit@m על שחרור הת'רד מידיו הגדולות והאיטיות של מישה)אגב, אני חושב שאני מדבר בשם כולנו שאני אומר:[glow=red, 2, 300]יאללה כולם עליו! ג'יהאד!![/glow]
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים יודעים מה, לכו קיבינימאט כולם.ככה מעריכים את העבודה שלי פה? so be it, ככה אני אעשה את העבודה שלי פה.
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים איזה עצבן 8) TAKE IT EASY MAN הכל בצחוק יא חתיכת מאגנר שכמותך צחוק? לצחוק על מישהו ככה זה צחוק? לא נראה לי.
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים פה אתה כבר נעלב? מישה?! עוד לא הגענו בכלל למבטא שלך, או לסמני שאלה וקריאה שלך, או לתכונות הפנימיות שלך...
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים א. אין לי מבטא.ב. לך קיבינימאט.ג. לך קיבינימאט.ד. לך קיבינימאטה. לך קיבינימאט.ו. לך קיבינימאט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.