פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים הנה אני: עשיתי לי קצת צבע בכל מקום, אני מנסה למצוא את התמונה המקורית בלי הצבע הזה.
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים וזה אני .... באדיבות ארנון וכישוריו המדהימים באיזהשהי תוכנה ( אני חושב שזה הצייר )
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים היית צריך להעלות את התמונה של האיור שלך רק עם הרקע של השקיעה או מה שלא היה שם... זה היה בכלל איכותי.
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים והנה מגיעה שיא השיאים.. התמונה שלי עולה לרשת...אחרי יום כיפור אני אעלה עוד...
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים ואני נראה כמו בן 30... זה פעם שנייה היום שאומרים לי אתזה ! אני ניראה מבוגר??? אני ניראה בקושי 19...ואני רק 17.5...
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים נתפשר על 22 ככה... סטודנט למשפטים ככה.... :lol: מה אני אגיד לך?? תודה? ;D (קיצר אני זז לישון נקרא תגובות אח"כ) (אחרי כיפור אני אעלה תמונות של המחשב ושל הגיטרה שלי)(ושלי כמובן)
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים אמיר, זוכר את הברטה שהשארת אצלי? אני אחזיר לך אותו בערב... יחד עם כמה כדורים בראש
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים אמיר, זוכר את הברטה שהשארת אצלי? אני אחזיר לך אותו בערב... יחד עם כמה כדורים בראש (השעמום הרג אותי, כאבה לי מאוד הבטן אז שברתי את הצום, אז לא נורא אם אני משתמש קצת בלפטופ) מה, מישה, אני לא צודק? רגע, תגיד, זה לא מעצבן להראות ככה?.... חוצמזה, עם כאלו אצבעות אימתניות אני בספק אם תצליח להוריד את הנצרה בכלל....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.