פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים אולי תחכה לתמונות מהמפגש? אחרי שראיתי אותם אתה לא תאמין כמה אנשים יש........ :
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים ידוע, ידוע... יש לך להלוות לי קצת להשתלת שיער בלייזר?חבל שלא הראתי לך את הליפה בשקית...רוצה?
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים ואפשר לחשוב שעלי רואים בן 18.5... אחי אתה ניראה בן 30...בלי להעליב ולפי מה שאיגור מספר לי אתה נשמע כמו בן 30...
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים הוא מהמאפיה אל תתעסק איתו... :-Xחחחח אין תמונה שלי תודה לאלמי מהמאפיה?ואיזה מאפיה?
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים יש שמה כמה מהפגש אבל אני נראה מסומם שם ... אז לא צריך לראות אותם . שגיא באמת הקרחת . וכן , באמת הוא נשמע כמו בן 30 ...
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים ידעתי שתגיד את זה ! עריכה : למי שלא הבין אני לא באמת מעשן , אני פשוט נשמע ככה וכדברי אבי : " זה הקול שלך גם אם תעשן וגם אם לא זהו הקול של משפחת זליג"
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים Wizy א. איגור לא ראה אותי במציאות ב. איגור יכול לומר מה שהוא רוצה ג. אני לא פוטוגני, אז אין להסתמך על תמונות... ד. בליאד עליכם! אנשים לא איכותיים בכלל בכלל
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים ידעתי שתגיד את זה ! עריכה : למי שלא הבין אני לא באמת מעשן , אני פשוט נשמע ככה וכדברי אבי : " זה הקול שלך גם את תעשן וגם אם לא זהו הקול של משפחת זליג" לא נכון, אבא שלך נשמע הרבה יותר עמוק (לפחות 20 הרץ בספקטרום)... איתו אני יכול להתחרות בבאסים, איתך... איתך זה סרט אחר כבר, יש לך עוד כמה שנים. בתקווה שקולך יתעבה.
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים מה אתה רוצה ?אני רק בן 14 ....רק השנה הוא ירד מהקול הצווחני והקטע עם העליות הפתאומיות שלו ואני כבר לא צרוד ...מה , לא מספיק טוב ?
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים Wizy א. איגור לא ראה אותי במציאות ב. איגור יכול לומר מה שהוא רוצה ג. אני לא פוטוגני, אז אין להסתמך על תמונות... ד. בליאד עליכם! אנשים לא איכותיים בכלל בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.