עבור לתוכן

תוצאות OC שלכם ( מעבדי AMD )

Featured Replies

פורסם

חשבתי שהפסיקו לייצר את האופטרונים לסוקט 939, ואין יותר.

• תגובות 57
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למי שמעוניין לדעת, המעבד מגיע ל 2950MHZ במתח 1.550 ! ב 3000 מגה הרץ הוא לא רוצה לעלות לווינדוס לא משנה כמה מתח הוא מקבל... בכל זאת לדעתי תוצאה מעולה ל כפול ליבה ! כניראה שיצא לי סטפינג טוב... :)

פורסם

חזק.

1.55 זה לא יותר מידי? :silly:

מה הטמפ?

פורסם
  • מחבר

לא יודע אני עכשיו מריץ פריים ניתן לו קצת זמן ואז נבדוק את הטמפרטורה, בכל מיקרה ירדתי ל 1.5V ו 2900MHZ אני חושב שהקפיצה בתדר לא שווה את התוספת מתח הזאת... אם איזה תוכנה נחשבת לאמינה לבדיקת טמפרטורה ?

פורסם

BIOS

ד"א מור המעבד שלי רץ על 1.55V והטמפ' הן כמעט חדר (דלטא בערך 5-7)

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאפשר לבדוק טמפרטורה בביוס :-* אני רוצה לבדוק במאמץ, יש תוכנה מסויימת ל DFI או שלהיסתפק ב EVEREST ?

נ.ב

יש לי שלושה מאווררים של דלטא מסתובבים איפה שהוא בחדר ( 92MM ) פעם יכלתי לסבול את הרעש שלהם אבל כבר לא ! במיוחד שיש קירור בעלי מאוורר שקט שנותנים ביצועים מעולים !

פורסם

תשתמש ב SmartGuardian שבא עם הלוח

פורסם
  • מחבר

שלא כמו שאמרתי מקודם, המעבד לא יציב על 2.95GHZ הוא יציב כן אבל רק שאני מריץ פריים לבד או SUPER PI לבד, ששניהם פועלים במגביל ( רק אז שני המעבדים פועלים ) הוא נופל ! ניראה, ננסה לשפר...

פורסם

יש בעיה עם מדידת טמפרטורה עם הEXPERT.

זו בעיה ידועה ש DFI עובדים על תיקון שאמור לצאת באחת מגירסאות הBIOS הקרובות.

בתקווה כמה שיותר מהר.

העניין תקף גם ל BIOS.

הבעיה פוגעת בבערך 50% מהלוחות, פחות או יותר, כי למשל אי אפשר להיות בחדר עם טמפ' ambient של 25 מעלות ומעבד שרץ Idle ב22...

אז לא הייתי סומך בינתיים על מדידת טמפרטורה בExpert ולא מעמיס על המעבד מעבר ל1.5 כי אתה רץ על עיוור בזמן הOC בלוח הזה בינתיים.

גם אני מגביל את עצמי כרגע ל1.5V וגם אני נתקעתי על 2900, בגלל ספק גרוע - הExpert דורש EPS12V לעבודה יציבה לחלוטין, אחרת הוא מעט בעייתי בעניין אספקת מתחים לרכיבים.

עריכה: אם יהיה כסף בקרוב אז OCZ Powerstream SLI Ready 600W :smile1:

עריכה שניה: ה Expert דורש יחד עם EPS גם שני ריילים של 12V במקום אחד. אחרת DFI אומרים שהמתחים יהיו לא לגמרי יציבים. די מרגיז - כי מצד אחד זה ה-לוח ל OC, מצד שני הוא לוח מפונק שדורש די הרבה חומרה מסביב שתתאים לו. גם ספק כח מסוג מסוים מאוד, גם זכרונות מסויימים, אחרת הוא מסרב לעלות, ועוד כמה נושאים קטנים...

פורסם
  • מחבר

כרגע אני על 1.45 וולט 2.85GHZ מריץ SUPER PI 32M ופריים במקביל ! מקווה שבצורה הזאת הוא יהיה יציב ! ממש אין לי חשק לרדת מ 2.85 :-\ מעניין לאן אפשר להגיע עם קירור יותר מסיבי ! ?

פורסם

אם הוא לא יציב כשאתה מריץ 2 מופעים של S&M או אפילו Super PI 16M אז הוא לא יציב נקודה

פורסם
  • מחבר

אתה לא מבין מה שאני אומר ! הוא יציב גם ב 32 בסופר פיי ! על 2950 ! אבל לא יציב שפריים גם רץ ברקע ! 2900 אני יכול להריץ פריים וגם סופר פיי על 32 ! זה יהיה יציב במשחקים ! אבל אני רוצה יציבות של לפחות 5 שעות שהם רצים במקביל...

פורסם

אם אתה רוצה להריץ 2 מופעים של אותה תוכנה תדאג שכל מופע רץ מתיקייה אחרת.

בכלאופן תוצאה מכובדת ומתח עדיין בגבול הסביר.

רוצה להחליף תמורת ה165 ואחד הראפטורים שלי? :D

פורסם

מאיפה השגתם תעמבדים הללו אני לא רואה אותם בשום חנות זמינים תודה

פורסם

אני את ה148 שלי השגתי למשל מנועה - היה להם מלאי.

את ה170 אפשר למצוא היום בסידילוג. גם את ה165 עוד מעט כנראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים