עבור לתוכן

3700+ SAN DIEGO או X2 3800

Featured Replies

פורסם

אני מתבלט במחשב החדש שאני קונה בין לקחת את ה-3700 ו-2 ג'יגה ראם לבין x2 3800 ו-1ג'יגה ראם.

איזה מעבד עדיף מכל הבחינות?? ראיתי שה-x2 3800 פחות טוב במשחקים אבל יותר חזק בתוכנות?

האם זה משהו שישתנה בעתיד?? האם windows vista יעדיף x2 3800 למשל על 3700???

תודה!!!

נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוק

פורסם

3700 ביכלל לא כדי ליקנות ביגלל יחס עלות תועלת גרוע

במיקרה שלך אני ממליץ על 3800 (כפול ליבה-יש גם חד ליבה וזה לא מומלץ)

חוץ מיבמיקרה שיש לך צורך מיוחד ב2 גיגה זיכרון ואז עדיף 3200 ותזיכרון

ה3800 בעיקרון גם יותר טוב במישחקים מה3700 אבל כרגע הוא לא מנוצל טוב(לא שתרגיש באבדל ביכלל-חוץ מיבבדיקות ביצועים)

ברגע שמישחקים ינצלו כפול ליבה טוב ה3800 אמור לנצח ת3700 גם במישחקים

פורסם

3700 ביכלל לא כדי ליקנות ביגלל יחס עלות תועלת גרוע

במיקרה שלך אני ממליץ על 3800 (כפול ליבה-יש גם חד ליבה וזה לא מומלץ)

חוץ מיבמיקרה שיש לך צורך מיוחד ב2 גיגה זיכרון ואז עדיף 3200 ותזיכרון

ה3800 בעיקרון גם יותר טוב במישחקים מה3700 אבל כרגע הוא לא מנוצל טוב(לא שתרגיש באבדל ביכלל-חוץ מיבבדיקות ביצועים)

ברגע שמישחקים ינצלו כפול ליבה טוב ה3800 אמור לנצח ת3700 גם במישחקים

אני בכלל לא מסכים איתך. דבר ראשון, יש ביקורת כאן באתר על ה-3700 והוא קיבל 9.5. ציון נאה לכל הדעות. דבר שני, הוא מציג יחס עלות/ביצועים מעולה. דבר שלישי, במשחקים (התחום העיקרי אליו מיועד המעבד), ה-3700 יותר אפקטיבי מה-3800X2 (שכל ליבה שלו היא 3200 ווניס) לא שזה כ"כ משנה כשאתה משחק ברזולוציות גבוהות ועם פילטרים... עניין נוסף הוא המחיר: ה-X2 עולה 2200 בעוד שאת ה-3700 כבר ניתן להשיג ב-1500 בחלק מהמקומות, והוא כאמור עדיף לבניית מכונת משחקים. ולגבי העתיד (כשכפולי הליבה ינוצלו במשחקים), אז זה מה שאמרו על מעבדי ה-64 ביט לפני שנה וחצי שנתיים. שלא תבין אותי לא נכון, אני לא אומר שלא יהיה ניצול של כפולי ליבה במשחקים, אבל לעניות דעתי עד שיגיע היום הזה, ה-3800X2 לא יהיה שווה כ"כ הרבה. אבל זו רק דעתי.

פורסם

גם ה-3700+ וגם ה-X2 3800 מוציאים יותר מ-60FPS בכל משחק שקיים היום וסביר להניח שגם בכל משחק שיצא בשנים הקרובות (ובקטע הזה ה-X2 יותר Future proof בגלל שמשחקים מתחילים כבר היום לנצל כפולי ליבה), ככה של-3700+ אין יתרון ממשי במשחקים. מצד שני, ל-X2 יש יתרון גדול בכל מקום אחר...

פורסם

גם ה-3700+ וגם ה-X2 3800 מוציאים יותר מ-60FPS בכל משחק שקיים היום וסביר להניח שגם בכל משחק שיצא בשנים הקרובות (ובקטע הזה ה-X2 יותר Future proof בגלל שמשחקים מתחילים כבר היום לנצל כפולי ליבה), ככה של-3700+ אין יתרון ממשי במשחקים. מצד שני, ל-X2 יש יתרון גדול בכל מקום אחר...

גם "במחיר"

פורסם

תיראה למכונת מישחקים של היום לא צריך יותר מ3200

ה3700 לא נותן לך אף יתרון בזמן אמת לאומת ה3800 היום במישחקים וכבר היום מתחילים לנצל כפולי ליבה בהרבה תוכנות כולל מישחקים

רק שהיום זה לא ברמה גבוה תחשוב לדוגמה מישחק שמנצל ליבה אחת לגרפיקה ותליבה השניה לפיזיקה AI וצליל וזה דוגמה אחת מהרבה

שמראה מה אפשר לעשות בעזרת כפולי ליבה ואני לא חשבתי על הדוגמה הזות אלה איזה מפתח מישחקים

ה3700 גם לא מעבד חזק כמו שעשו אותו וחוץ מיזה אני לא יודע מימתי הביקורת אבל קשה לי להאמין שיעשו ביקורת היום ויתנו לו ציון כזה

ובמיקרה שאפשר ליקנות 3800 זה ניראה לי יותר מישתלם בהרבה מ3700 +עוד גיגה זיכרון לרוב האנשים

ברגע שהוא יצתרך באמת עוד גיגה זיכרון הוא יוכל ליקנות אותו בהרבה יותר זול ממעבד חדש

פורסם

ב-2200 אתה קונה "שני מעבדים"... התמורה\מחיר של ה-X2 טובה בהרבה, לעומת ה-3700+ שלא נותן תמורה מעל ל-3200+ למשל

פורסם

ב-2200 אתה קונה "שני מעבדים"... התמורה\מחיר של ה-X2 טובה בהרבה, לעומת ה-3700+ שלא נותן תמורה מעל ל-3200+ למשל

אין על זה וויכוח. מה שאני אומר הוא שהמחיר בהתאם. וחבל להוציא עוד 700 שקלים על מעבד כי בינינו מי כבר מקודד סרט ומשחק במקביל?

פורסם

אין על זה וויכוח. מה שאני אומר הוא שהמחיר בהתאם. וחבל להוציא עוד 700 שקלים על מעבד כי בינינו מי כבר מקודד סרט ומשחק במקביל?

:kopfpatsch:

אתה חושב שזה השימוש היחיד בכפול ליבה?

כמו שנתתי דוגמה מיקודם 2 הליבות יכולות ליתמוך במישחק בצורה יעילה מאוד תחשוב על אפשרות שליבה אחת "מטפלת"(בעזרת הכרטיס מסך כמובן)

רק בגרפיקה

והליבה השניה בכל הדברים האחרים-AI -פיזיקה-צליל וכו

אז נכון היום לא צריכים את זה אבל במישחקים עתידים זה יכול להיות מצוין

ומעבד כמו ה3700 לא יכול לעשות את זה אלה לחשב את כל הדברים באותו ליבה וגרוע מיזה היום אין לא יתרון מורגש על ה3200

מה שאופך אותו למעבד מיותר מיצד אחד יקר מה3200 בלי יתרון למישתמש ומיצד שני אולי זול מה3800 אבל אין לא טכנולוגיה עתידית

שכבר היום מתחילים לישתמש בה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים