פורסם 2006 בינואר 3119 שנים שלום. השאלה אמנם לא עליי, אלא על חבר שלי, אבל ככה הכותרת קליטה יותר חבר שלי, קנה מחשב חדש לא מזמן הוא הזמין לוח אם מתוצרת GIGABYTE ליתר דיוק: K8NMF-9 אבל , הוא קיבל : Asus Av8 SE אלו לא אי הדיוקים היחידים בהזמנה /קבלה, אבל, ההבדלים הם לא נוראיים. אני ממש לא יודע מה לייעץ לו, מצד אחד הוא הזמין NF4 של ג'יגהבייט , מצד שני הוא קיבל אסוס, אמנם עם צ'יפסט של VIA אבל זה אסוס... מה אתם אומרים? דבר נוסף: ישנו הבדל במחירים של כ150 ש"ח לטובת הלוח של אסוס , עכשיו האם זה עקב היקרנות הטבעית של אסוס או כי הלוח הזה איכשהו שווה את המחיר המוגבר (לעומת הלוח השני)? תודה.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים באופן עקרוני ועל הנייר הNF4 עדיף.בכל אופן, אם הזמנת וקיבלת את החלקים הלא נכונים, גש איהם ותדרוש שיחליפו לך, גם אם זה דורש צעדים יותר חמורים.
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים הדיון נערך ותגובות נמחקודיון על חנויות אסור עפ"י חוקי הפורוםואם הוא ימשיך בקו הזה, הדיון ינעל שוב ומשתמשים שעברו על החוקים יקבלו אזהרות
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים מחבר מצטער על הבלאגן...( לא יקרה שוב)התגובות די סותרות, איזה משני הלוחות עדיף? הוא כבר שילם ובעיקרון הכל עובד, הוא פשוט לא יודע אם כדאי לו להתאמץ ולצאת נגד החנות שמכרה לו אם הוא קיבל משהו שבכלל יותר טוב..תודה.
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים באופן עקרוני האסוס לא נופל מה Gigabyte במקרה הפחות טובועולה עליו במקרה היותר טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.