עבור לתוכן

יש ראוטר שכן עובד עם אי מיול נורמאלי??...

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא כזו ...

לא בדיוק בעיה סתם רעיון שעלה לי לחיסכון בחשמל וגם להשקיט קצת את החדר שלי

אני צריך שהמחשב השני ברשת עם כבל מוצלב יהיה לו אינטרנט גם שהמחשב שלי (המחובר למודם) יהיה כבוי .

לזה הבנתי אני צריך ראוטר

הבעיה היא שרציתי לקנות בזיגזג ...(משהו של חברת רדימקס) אבל הם שאלו אותי אם אני משתמש באי מול ביטורנט וכו, ..

אם כן אז "חבל לך על הזמן , התוכנות האילה מנתקות את הראוטר כל פעם "

"יעבוד לך טוב רק אם לא תשתמש בתוכנות שיתוף קבצים האילה"

מה אני עכשיו עושה ??

אין איזה ראוטר שכן עובד נורמאלי במחיר שפוי ?

עוד שאלה

היום הפינגים שלי מצויינים !!! 15-20 בארץ חו"ל 80 - 100

חיבור ראוטר יקפיץ לי את הפינגים גבוהה יותר ? (כמובן בהנחה שהמחשב השני או לא פועל כרגע או לא בשימוש של האינטרנט)

?

תודה

>:(

פורסם

ראוטר לא אמור לדפוק את הפינגים . לפחות לא נתקלתי בזה

ישנם ראוטרים שירסטו את עצמם כאשר אתה מעמיס עליהם מס' חיבורים גבוה ממה שהם מסוגלים להתמודד. (תוכנות P2P עלולות לגרום לזה)

כשהיה לי ראוטר של D-LINK האימיול היה מפיל אותו כל הזמן... זה הפסיק לאחר שביטלתי את רשת ה-Kad (אימיול מסוגל לעבוד עם 2 רשתות)

כמובן שכבר החלפתי את הראוטר לאחד אחר (זול מאוד, אך לא נקנה בארץ) ועכשיו הכל עובד יופי (אימיול, ביטורנט וכו'...)

אני לא ימליץ לך על ראוטר מאחר ועבדתי בסך הכל עם 2 ראוטרים עד היום. :P

יש מלא ראוטרים שיעבדו טוב עם תוכנות שיתוף, רק חכה שמשהו יבוא להמליץ לך על אחד... או יותר נכון יזהיר אותך מראוטרים זבל.

במקרה הכי גרוע, אתה יכול להוריד את מס' החיבורים של האימיול עד שלא יהיו התנתקויות, למרות שזה עלול לפגוע בקצב ההורדה.

פורסם

אני דווקא עובד עם משהו ישן של brodband או משהו ואין שום בעיה (גם כשאני משתמש ב bt ואחותי באימיול ועוד אחותי בקאזזה)

והיה לי ניסיון קצר עם איזה אדימקס שגם כן, עבד נחמד ביותר

לדוד שלי יש ראוטר אלחוטי של לינק סיס והוא גם עובד טוב (אבל לא בדקתי אותו בשיתוף קבצים)

בכל מקרה, הבעיות החידות ששמעתי עליהן זה אך ורק ב d-link

פורסם

אני עבדתי עם מלא סוגים של ראוטרים בעבודה הקודמת שלי

זול וטוב ואישית גם עובד אצלי זה EDIMAX 6104K - עובד גם ב ADSL וגם בכבלים, פשוט להגדרה ופועל עם EMULE בלי בעיות (לפחות בלי בעיות מיוחדות)

לא נתקלתי בבעיות של ניתוקים ודברים כאלה

אצלי ה EMULE עובד חופשי ואצל אחי באותה רשת יש SABABADC - הפעם היחידה שאנחנו לא מחוברים לאינטרנט זה שיש הפסקת חשמל :)

פורסם

RONIB

ואיך הפינגים שלך ??? המהירות המקסימלית נשארה ???

כי הבנתי שרובם מחלקים את זה לשניים במקום לתת את כל הרוחב פס למי שצריך (אחד מהמחשבים) באותו רגע...

(בעיקרון כמו מה שעכשיו יש לי ע"י ה ICS של ה XP....זה מה שאני צריך מבחינת החלוקה) ואת זה הראוטרים לא עושים טוב ...לא ?

פורסם
  • מחבר

טוב אני פרנואיד בקשר למחשבים מה לעשות

אני רוצה מחר לקפוץ לזיגזג ...לקנות איזה משהו

לגבי ה דגם שהציעו כאן

EDIMAX 6104K

1) הוא יפתור לי את הבעיה של המחשב הדולק ? (אני צריך שהמחשב המחובר למודם יישאר מכובה אבל עדיין יהיה אינטרנט למחשב השני)

למי שיש אותו או עם נסיון עבר איתו ....

2) איך הוא ??? אני מחפש את הקט'צ בו כי הוא זול מדיי...הרי אם היה עובד פיקס לא היו קונים ראוטרים של סיסקו 3COM וכו ....

(אם סוברו נוסעת ונראית כמו בנטלי\רולס רויס ....אז... :nixweiss:)

3) יש ניתוקים ? (תנסו להיזכר לפני הקניה מה היה ומה התדירות ניתוקים)

4) האם מהירות ההורדה נהייתה איטית ממקודם ? (שמעתי על מקרה של מישהו פעם שאמר שהיה לו 180 קיי חבילת 1.5 ואחרי חיבור ראוטר המקסימום שלו נהייה 145)

5) איך הפינג במשחקי רשת ? נשאר יציב ?

6) איך החלוקה של הדגם הזה עובדת ? בדומה ל ICS של XP שאני כרגע משתמש בו ...? כלומר הרוחב פס הולך לאיזה מחשב שצריך אותו באותו רגע ? ואם שני המחשבים כרגע בשימוש אינטרנטי החלוקה הולך 50 \ 50 ?

הכי חשוב

מה לגבי האי מיול ? אני חיי ונושם אי מיול ...יש ניתוקים ? צריך להוריד מההגדרות הרגילות של מספר החיבורים כדי שיעבוד ?

מצטער על השאלון המורחב :-\

רק למי שיש זמן פנוי מוזמן לענות לי ;)

תודה .

פורסם

טוב אני פרנואיד בקשר למחשבים מה לעשות

אני רוצה מחר לקפוץ לזיגזג ...לקנות איזה משהו

לגבי ה דגם שהציעו כאן

EDIMAX 6104K

1) הוא יפתור לי את הבעיה של המחשב הדולק ? (אני צריך שהמחשב המחובר למודם יישאר מכובה אבל עדיין יהיה אינטרנט למחשב השני)

למי שיש אותו או עם נסיון עבר איתו ....

כמובן שהוא יפתור נתב זה נתב

2) איך הוא אני מחפש את הקט'צ בו כי הוא זול מדיי...הרי אם היה עובד פיקס לא היו קונים ראוטרים של סיסקו 3COM וכו ....

(אם סוברו נוסעת ונראית כמו בנטלי\רולס רויס ....אז... )

יש לי אותו והוא מצויין. לא מעלה כ"כ את הפינגים והם נשארים יציבים, מאפשר לאימיול לעבוד חלק בלי ניתוקים.

3) יש ניתוקים ? (תנסו להיזכר לפני הקניה מה היה ומה התדירות ניתוקים)

אין שום ניתוקים בטח לא כאלה שקשורים בנתב.

4) האם מהירות ההורדה נהייתה איטית ממקודם ? (שמעתי על מקרה של מישהו פעם שאמר שהיה לו 180 קיי חבילת 1.5 ואחרי חיבור ראוטר המקסימום שלו נהייה 145)

לא נפגעה מהירות ההורדה אני עדיין מוריד על מהירויות גבוהות ב http וגם במיול

5) איך הפינג במשחקי רשת ? נשאר יציב ?

כן

6) איך החלוקה של הדגם הזה עובדת ? בדומה ל ICS של XP שאני כרגע משתמש בו ...? כלומר הרוחב פס הולך לאיזה מחשב שצריך אותו באותו רגע ? ואם שני המחשבים כרגע בשימוש אינטרנטי החלוקה הולך 50 \ 50 ?

זה אני כבר לא יודע

הכי חשוב

מה לגבי האי מיול ? אני חיי ונושם אי מיול ...יש ניתוקים ? צריך להוריד מההגדרות הרגילות של מספר החיבורים כדי שיעבוד ?

מצטער על השאלון המורחב

רק למי שיש זמן פנוי מוזמן לענות לי

תודה .

פורסם

לגבי החלוקה בין המחשבים, זה על בסיס התוכנה. כלומר, אם תריץ EMULE במחשב אחד שפותח המון חיבורים בו זמנית, אז המחשב השני סביר להניח שיעבוד הרבה יותר לאט (האינטרנט כלומר).

פורסם

תשמע אם אתה מחפש ראוטר טוב אני חושב שכדאי לך לבדוק את הראוטרים של Linksys אני לא מזמן החלפתי את ה 3Com שהיה לי ואני עד עכשיו מרוצה והאימיול עובד לי בלי בעיות של ניתוקים ואו התחולים של הראוטר והאינטרנט.

כמובן אני לא אמליץ לך הדגם הספציפי שלי מאחר והוא יקר מאוד אבל ישנם דגמים פשוטים יותר אשר טובים לא פחות.

לגבי האימיול שמעתי שיש Oxygen Mode שזה מוד שעשו לאימיול שמאפשר הורדת קבצים ללא שיתוף קבצים.

אפשר לומר שזה עובד אחלה ללא בעיות מיוחדות כל שהן ככה שאתה מוזמן לבדוק סוגיה זאת גם, אך לא נרחיב את שיחתנו בנושא זה מאחר ואין אנו מעוניינים לתת כאן לגיטימציה לשימוש בתוכנות לא חוקיות.

אני מקווה שעזרתי לך במשהו.

פורסם
  • מחבר

Meshorer

...

FATALICO

פה בעצם אמר לי הכל .....הראוטר עובד פיקס אז אין לי ממש טעם לקחת את הצעתך לא ? :nixweiss:

כל התשובות לשאלות ששאלתי פה בעצם ....הדגם הספציפי הזה של EDIMAX עונה עליהם בחיוב

אז למה להוסיף שקל נוסף ? כמו ל LINKSYS או 3COM ....

עוד שאלה ...

כרגע אני עם 2 כרטיסי רשת אחד במחשב עם המודם ששולח למחשב השני עם כבל מוצלב של 10 מטר עם ה ICS של XP כמובן .

מה עכשיו יהיה ?

מה אני צריך ?

איזה כבלים ?

פורסם

כבל רשת מהמודם לראוטר

כבר רשת מהראוטר למחשב (לכל מחשב שברשת)

שלא יהיו crossed. (למרות שיש היום ראוטרים שיכולים גם וגם)

מספיק כרטיס רשת אחד בכל מחשב.

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר מוצלב של 10 מטר

בטוח לא יעבוד איתו :(

???

עלה לי 100 שקל בזמנו

פורסם

יכול להיות שזה יעבוד. לקחו לך 100 שקל על כבל של 10 מטר? אני מקווה בשבילך שהוא עשוי מזהב 24K... :kopfpatsch:

פורסם

לגבי הכבל שיש לך יתכן מאוד וכן תוכל להשתמש בו אצלי בראוטר הנוכחי וגם בקודם חיברתי את אחד המחשבים באמצעות קבל מוצלב.

עכשיו יתכן מאוד ולא תזדקק לכבל נוסף כי הראוטר בדרך כלל מגיע עם כבל משלו לחיבור בינו לבין המודם כך שאת הכבל של המודם שלך אתה יכול לעשות בו שימוש או להיפך.

במידה ואין לך מספיק כבלים אז זה כבר ממש גרושים לרכוש איזה כבל היום ב 36 שקל גג אני חושב שאתה סוגר כבל לא מוצלב וגם די ארוך לפחות איזה 7 מטר.

פורסם

מה לגבי הרעשי "צרצר" האילה שאנשים מתלוננים על הדגם הזה ???

השקעתי כל כך הרבה במחשב שיהיה שקט

:nono::nixweiss:

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים