עבור לתוכן

עצוב. אתרים נאצים.

Featured Replies

פורסם

טוב אני מרשה לך להוציא את הקיסם מה F5.

• תגובות 69
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אחי עד פה אני לא סובל נאצים וכול הבני זונות האלה שימותו

ככה גם אמרו הנאצים על היהודים. למה זה טוב?

פורסם

אולי לא שמת לב אבל זה גם מה שממשלה אומרת על נאצים, שימותו, זה החוק.

ובצדק.

פורסם

קיסם ב f5 מה הקשר :\

פורסם

אני הכי אוהבת את www.skinheadZ.com - חבורה של רדנקים inbreeds ובראשם עומד איזה פדופיל. אנחנו נורא אוהבים לעשות צחוק מהם ב-www.skinheads.net :silly:

פורסם

דריה את יודעת מה זה סקיינהדס ?

גלוחי ראש בעברית ?

פורסם

אל תכנס לזה.... היא תתחיל עכשיו הרצאה שלמה על מה זה באמת סקינהאדס.... אם ממש בא לך תעשה חיפוש...

פורסם

דריה את יודעת מה זה סקיינהדס ?

גלוחי ראש בעברית ?

ששששששש אל תתחיל!!!!!!!!! תערוך את ההודעה שלך! היא יודע תיותר טוב ממהך תאמין לי...מהר אין לנו כוח להיכנס לזה שוב!!!

פורסם
logo.gif
פורסם

ששששששש אל תתחיל!!!!!!!!! תערוך את ההודעה שלך! היא יודע תיותר טוב ממהך תאמין לי...מהר אין לנו כוח להיכנס לזה שוב!!!

בטח שהיא יודעת היא עושה תניסוים שהנצים עשו עלי :errrr: :errrr: :errrr:

פורסם

:lol:

ומיכאן, כמו שאומרים, הסיפור מסתבך :smile1:

פורסם

בס"ד

לפי דעתי אפשר לעשות משהו יפה

להפציץ את האימיל שלהם

ולרשום

אני י'הודי ואני גאה בזה

היטלר ימח שמו הפסיד במלחמה

וגם אתם

פורסם

או שאפשר להתעלם, אחרת פשוט תתנו להם לגיטימציה לשנוא אתכם ולהמשיך לחשוב שהיהודים שולטים בתקשורת ולא נותנים להם להתבטא. חוצמזה, הם נוטים לנטור טינה ולנסות לפרוץ למחשבים של האנשים ששולחים להם HATE MAIL ולעשות דברים מאד לא נעימים.

פורסם

לדעתי הדרך הנכונה להביא לירידה באתרים הנאצים היא הסברה ודיונים פומביים עם ניאו נאצים , אסור להתעלם מהם!

צריך להסביר לעולם שהתאוריות שלהם מופרכות ולתת לאנשים להבין את האמת לבד בצורה דמוקרטית!חופש הביטוי זה דבר קדוש לא

רק בארה"ב אם תדכא אותו הוא יתפוצץ לך בפנים!

פורסם

או שאפשר להתעלם, אחרת פשוט תתנו להם לגיטימציה לשנוא אתכם ולהמשיך לחשוב שהיהודים שולטים בתקשורת ולא נותנים להם להתבטא. חוצמזה, הם נוטים לנטור טינה ולנסות לפרוץ למחשבים של האנשים ששולחים להם HATE MAIL ולעשות דברים מאד לא נעימים.

בדיוק מה שבאתי לרשום אחרי שקראתי את ההודעה של bgox... רק בלי החלק האחרון על נטירת הטינה... לפי דעתי זה לא אמור להיות שיקול, כי אם זה כן שיקול זה אומר שהם הצליחו במה שהם עושים- לנסות להפחיד אותנו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים