פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אחי עד פה אני לא סובל נאצים וכול הבני זונות האלה שימותו ככה גם אמרו הנאצים על היהודים. למה זה טוב?
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אולי לא שמת לב אבל זה גם מה שממשלה אומרת על נאצים, שימותו, זה החוק.ובצדק.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אני הכי אוהבת את www.skinheadZ.com - חבורה של רדנקים inbreeds ובראשם עומד איזה פדופיל. אנחנו נורא אוהבים לעשות צחוק מהם ב-www.skinheads.net
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים אל תכנס לזה.... היא תתחיל עכשיו הרצאה שלמה על מה זה באמת סקינהאדס.... אם ממש בא לך תעשה חיפוש...
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים דריה את יודעת מה זה סקיינהדס ? גלוחי ראש בעברית ?ששששששש אל תתחיל!!!!!!!!! תערוך את ההודעה שלך! היא יודע תיותר טוב ממהך תאמין לי...מהר אין לנו כוח להיכנס לזה שוב!!!
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים ששששששש אל תתחיל!!!!!!!!! תערוך את ההודעה שלך! היא יודע תיותר טוב ממהך תאמין לי...מהר אין לנו כוח להיכנס לזה שוב!!!בטח שהיא יודעת היא עושה תניסוים שהנצים עשו עלי :errrr: :errrr: :errrr:
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים ששששששש אל תתחיל!!!!!!!!! תערוך את ההודעה שלך! היא יודע תיותר טוב ממהך תאמין לי...מהר אין לנו כוח להיכנס לזה שוב!!! ומיכאן, כמו שאומרים, הסיפור מסתבך
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים בס"דלפי דעתי אפשר לעשות משהו יפהלהפציץ את האימיל שלהם ולרשום אני י'הודי ואני גאה בזההיטלר ימח שמו הפסיד במלחמהוגם אתם
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים או שאפשר להתעלם, אחרת פשוט תתנו להם לגיטימציה לשנוא אתכם ולהמשיך לחשוב שהיהודים שולטים בתקשורת ולא נותנים להם להתבטא. חוצמזה, הם נוטים לנטור טינה ולנסות לפרוץ למחשבים של האנשים ששולחים להם HATE MAIL ולעשות דברים מאד לא נעימים.
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים לדעתי הדרך הנכונה להביא לירידה באתרים הנאצים היא הסברה ודיונים פומביים עם ניאו נאצים , אסור להתעלם מהם!צריך להסביר לעולם שהתאוריות שלהם מופרכות ולתת לאנשים להבין את האמת לבד בצורה דמוקרטית!חופש הביטוי זה דבר קדוש לארק בארה"ב אם תדכא אותו הוא יתפוצץ לך בפנים!
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים או שאפשר להתעלם, אחרת פשוט תתנו להם לגיטימציה לשנוא אתכם ולהמשיך לחשוב שהיהודים שולטים בתקשורת ולא נותנים להם להתבטא. חוצמזה, הם נוטים לנטור טינה ולנסות לפרוץ למחשבים של האנשים ששולחים להם HATE MAIL ולעשות דברים מאד לא נעימים.בדיוק מה שבאתי לרשום אחרי שקראתי את ההודעה של bgox... רק בלי החלק האחרון על נטירת הטינה... לפי דעתי זה לא אמור להיות שיקול, כי אם זה כן שיקול זה אומר שהם הצליחו במה שהם עושים- לנסות להפחיד אותנו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.