פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אקסטרים אל תפקפק במה שאני אמרתיאני לא היחיד שסבל מזהאני החלפתי ללוח אם ישן אחר עם צ'יפסט של via וזה מה שעשה כל מי שהיה לו את הבעיהאולי הוא לא יראה ארטיפאקטים בגלל שזה סודר מדרייבר 67.03אבל יהיה לו בעיה של תקיעות קטנות ולפעמים נעילה רצחניתאם כבר התקציב לא מוגבל אז שילך על ה6800gs שעולה בסביבות 1200(המחיר של הכרטיס שלי ה 6600GT שעלה שקניתי אותו)אבל לא 6600GT או 6600
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים גם לי היה פעם צ'יפסט של sis נו אז......הכל פעל טוב מאוד! ואם במקרה תהיה בעית תאימות אז הוא יוכל לעדכן ביוס......אבל לא אמורות להיות שום תקיעות יכול להיות שסתם היו לך בעיות עם הזכרון....ו6800gs לagp עולה 1550
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים לא דיברתי על הצ'יפסט של via!דיברתי על הצ'יפסט של SISהסדרה של ה p4s533/333טוב פותח הדיון אתה יודע מה? תקנה את ה6600GTאני בינתיים ישב ויתפלל שלא תסבול שנה שלמה כמו שאני סבלתיאין לי כוח להתווכח
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים לא אמורה להיות שום בעיה.......מקסימום הוא יעדכן ביוס והכל יסתדר......99 אחוז שלא יהיו שום בעיות
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים מחבר שעוד מישהו יגיב על הבעיה למה אני לא בטוח6800GS בטוח יעבוד טוב על מחשב כזה ישן?
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים הכל יעבוד מצויין אבל תבין שלא משתלם לך!!!!!!!!!!!! כל הזיבולים שה6600 לא יעבוד לך הם לא נכונים!!!!! הכל יעבוד טוב מאוד!
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים מחבר לא משתלם למה?מחשב חדש אני לא קונה בשנה הקרובהאני גם לא צריך אני קונה רק זיכרון וכרטיס
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים no nameתקנה את מה שהוא אמרלא בגלל שאני חושב שאני משוגע והיו לי בעיות זיכרון הלוח היה דפוקאלא בגלל שלמדתי את הלקח שלי ואני לא נותן יותר עצות חיוביותההורים שלי כל הזמן אומרים לי להפסיק לחשוב מה עם ההוא ולדאוג לעצמיאז סבבה
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים נראה לי אתה היחיד פה שאומר שהלוח הזה לא טוב......אני חייב לך 5 שקל אם הכרטיס לא יפעל
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אתה שם לב שאתה לא קורא בכלל מה שאני כותב?לא אמרתי שהכרטיס הזה לא יפעלאמרתי שהצ'יפסט המפגר של סיס עושה בעיות כמו תקיעות קטנות באמצע משחקים שיש בהם מלא מאמץאחרי זה אתה אומר שאני מבלבל במוח שהכרטיס לא יעבוד וכאילו אתה מוציא אותי מטומטם שמנסה לעבוד על אנשים וזה גורם לי להרגיש רע
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אתה שם לב שאתה לא קורא בכלל מה שאני כותב?לא אמרתי שהכרטיס הזה לא יפעלאמרתי שהצ'יפסט המפגר של סיס עושה בעיות כמו תקיעות קטנות באמצע משחקים שיש בהם מלא מאמץאחרי זה אתה אומר שאני מבלבל במוח שהכרטיס לא יעבוד וכאילו אתה מוציא אותי מטומטם שמנסה לעבוד על אנשים וזה גורם לי להרגיש רעהבחור צודק לדוד שלי יש 6600gt לוח אם צ'יפסט של סיס וכן יש תקיעות קטנות ויש לו מחשב תותח
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים התקיעות הקטנות האלה נוצרות רק בגלל מעבד או הזיכרון.....או שפשוט לא עשית אף פעם איחוי לדיסק קשיח. yanir1 אולי תגיד מה המפרט?
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים התקיעות הקטנות האלה נוצרות רק בגלל מעבד או הזיכרון.....או שפשוט לא עשית אף פעם איחוי לדיסק קשיח. yanir1 אולי תגיד מה המפרט?שאני אומר לך יש לו מחשב תותח אז יש לו מחשב תותחintel p4 2.6 - אני חושב הוא עשה אובר ל3.0זיכרון יש לו 1gb כרטיס מסך אמרתי 6600gtלוח אם לא זוכר איזה בדיוק אבל אני זוכר שהיה של אסוס על צ'יפס של סיסאז?לא צריך להיות תקיעות אתה מסכים איתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.