עבור לתוכן

בעיה במחשב, וצריך עזרה בקניית זיכרון.

Featured Replies

פורסם

לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב, מעבד של אינטל פנטיום 4, 3.0 ג'יגה הרץ, ושני זכרונות של KINGSTONE של 256 כל אחד ועוד משהו CL2.5 או משהו כזה.

אמרו לי שעדיף לקנות 2 זכרונות של 256 מאשר אחד של 512 וככה עשיתי, רק שלא חשבתי מה יקרה כשאני ארצה להוסיף זיכרון, שזה מה שקרה לי עכשיו.

אז קודם כל, היסבה שאני רוצה להוסיף זיכרון היא שבזמן האחרון המחשב שלי הרבה פעמים נתקע וה-PC USAGE שלו מאוד גבוה, אז חשבתי שהבעיה זה שאין מספיק זיכרון. אם אני טועה, אז מה באמת הבעיה??

ואם באמת הבעיה היא הזיכרון ואני צריך לקנות עוד אחד, אז עדיף 1 ג'יגה או 512 מבחינת האיכות? כי לפי מה שהבנתי ה-512 יותר איכותיים.

אם אין הבדל אני מעדיף לקנות ג'יגה, אז אפשר לדעת איזה אחד הכי מומלץ?

ויד עוד איזשהי דרך שאני יכול לבדוק כמה מקומות של זיכרון יש לי במארז בלי לפתוח אותו? ואם יש לי רק 2 מקומות אז יש דרך כלשהי להוסיף מקום או שאני חייב להוציא אחד מהזכרונות של 256?

תודה רבה לכל מי שיעזור!

פורסם

אני ינסה לענות לך 512 לא יותר איכותיים מ1GB.

תקנה 1GB מכל חברה מוכרת אמינה עם אחריות ארוכה ובמחיר נורמלי כמובן אתה יכול לראות בתוכנות כמו cpu-z everest ועוד רבות וטובות כמה סלוטים נשארו לך אם יש לך עוד 2 שזה מה שאני חושב תוכל להוסיף עוד 256X2 ככה יהיה לך 1GB במערכות אינטל 4 סטיקים לא משנים בביצועים כמו במערכות AMD.

למה התכוונת ל CPU USAGE כי אם כן זה לא קשור לזיכרון אלא למעבד אין סיבה שהוא יהיה גבוהה אם אתה לא עושה משהו רציני במחשב כמו תוכנה כבדה.

אתה יכול להוסיף עוד 2 של 256 בתנאי שיש לך עוד 2 מקומות ובהנחה שיש לך לוח DUAL CHANEL כי לא היו סתם ממליצים שלך 2X256.

בכל מקרה תוריד תוכנה כמו everets ותיתן מידע מפורט יותר כמו איזה לוח ונוכל לעזור לך...

פורסם

ושים כותרת לפי החוקים

פורסם

תעשה סריקה של תוכנות ריגול ווירוסים לגבי שימוש גבוהה במעבד...

ותבדוק עם EVEREST או כול תוכנה של ניטור מה הלוח שלך ותדע כמה סלוטים יש לך..

ואם יש לך 2 סלוטים פנוים עדיף להוסיף עוד 2X256 אם לא תחליף ל2X512...(אלה אם כן אתה חושב שתשדרג עוד פעם תזיכרון אז תיקח סטיק של 1G..)..

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התשובות,

אז הסיבה בעצם שהמחשב נתקע כל הזמן זה המעבד? מוזר כי המעבד שלי אמור להיות טוב, פנטיום 4, 3.0 ג'יגה הרץ.

ואם אני אוסיף ג'יגה זיכרון, אני לא אצטרך יותר לשדרג את הזיכרון במשך בערך 3 שנים? כי אם לא אני מעדיף כבר לקנות 1 של ג'יגה ולהשאיר מקום פנוי לעוד כרטיס בבוא הזמן. יש לי נוד 32 ספייבוט ו-AD AWARE, אני אפעיל עכשיו אותם אני אראה אם אני אמצא משהו.

פורסם

לא חסר סיבות למה המחשב ניתקע..(ותהיה בטוח שזה לא המעבד..)...

תעשה סריקה של וירוסים ותוכנות ריגול....

ואם יש תקיעות אז רוב הסיכוים שאם תשדרג ל1G הם יפסקו..(אבל עדיין עם 512 לא צריך להיות ממש תקיעות..)..

ו1G יספיק לך להרבה שנים..

ואם המערכת שלך די ישנה..(סוקט 478..)...אז יהיה עדיף בעוד כמה שנים כבר לקנות מערכת חדשה ולא לשדרג תזיכרון..

פורסם

צודק.

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקת AD AWARE ו SPYBOOT וזה מצא דברים ותיקנתי, אני אעשה גם בדיקת אנטי ווירוס למרות שעשיתי שבוע שעבר ולא מצא כלום.

הורדתי תוכנה שבודקת את החומרה שלי כמו שאמרו פה, נראה לי זה CPU-Z או משהו כזה, אז יש לי מעבד של אינטל 3.0 ג'יגה הרץ, שני כרטיסי זיכרון 256 כל אחד של KINGSTONE, יש לי 4 מקומות לכרטיסי זיכרון, והלוח אם שלי הואabit ic7\ic7-g (intel i875p-ich5).

יש לי ווינדוס XP PRO. יש עוד איזה משהו שאני צריך לאמר כדי שתוכלו לעזור לי?

ואני אכתוב עוד הודעה אחרי הבדיקת וירוסים, ואם המחשב ימשיך להיתקע וזה לא יהיה וירוס נראה לי אני אקנה זירון אחד של ג'יגה.

פורסם

מדובר בתקלה (כנראה בעיית תוכנה) מועבר לפורום תוכנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים