פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אין לך מושג, אתה לא יודע איזה כיף זה פשטות, אני עוד זכיתי לטעום מזה בילדותי, מזל.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים זכרונות הילדות.....משחק ראשון שלי היה ב-1989, כשהייתי בן 10 : Test Drive 1.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים בעיקרון המשחקים שהיו בדוס הם המשחקים הראשונים שלי רק תמיד התבאסתי שלילדים אחרים יש אותם ולי רק מקסימום דמוייםהיה לי גם מגה סון אבל פעם שהייתי קטן ורצתי מתוך שינה שברתי אותו לא יודע איך
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים TEST DRIVE 1? הסגול הזה? מגניב גם בין הקלאסיקות. אגב מישהו זוכר מאיזה שנה זה STUNTS? הייתי מכור לזה.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים מזכיר לי שפעם בניד פור ספיד הראשון העננים שמשתקפים על החלון האחורי של המכונית זה ציורהיום ההשתקפות יותר אמיתית בשימוש של פיקסל שיידרהאמת אני מעדיף אם לא היה מתחיל התלת מימד והמקסימום שהיה זה 16 ביט לא צריך יותר מזה
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים טוב אתה יודע איך זה, החיים מתקדמים, צריך כסף, צריך להרשים, מפתחים משחקים עתירי גראפיקה, מצריך כ.גראפי חזק יותר, יש קונים, וזה מעגל כזה.
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים רופא וחולה, גיל 3... האמת, המשחק הראשון ששיחקתי היה על מחשב של איזה חבר (אני לא זוכר איזה מחשב, אולי קומודור). היו לו קסטות כאלה, לא דיסקטים. והמשחק היה מישהו שצולל במים ומחפש כל מני אוצרות ונלחם בדברים. אני לא זוכר בדיוק. בכל מקרה, זה היה ממש ממש מזמן (להערכתי, 87-88 או משהו כזה). אם אני לא טועה, הראשון ששיחקתי במחשב שלי היה DIGGER. (ב-89)
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים המזחק הראשון היה משהו עם חלליות כאלה ויש להם מסלול וצריך לקפוץ בלי להפגעה, וגם DOOM1 מה שמוזר זה איך הם פעלו עם מחשב כזה? פנטיות12MB RAMWINDOWS 95???והכי מצחיק זה שעכשיו לסבתא שלי יש מחשב משהו כזה והיא מצליחה להעיל סימס סיטי 4!?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.