פורסם 2006 בינואר 3119 שנים בדיוק המשחק התותח הזה, אני זוכר שלהרבה ילדים לא הייה אז מחשב, אז כמה באו עליי ושיחקנו יחדיו את המשחק הזה וגם תום וג'רי
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אני שיחקתי ff1 בnes...עד היום עובד (ויש לי גם סופר נינטנדו עם כל משחקי הFF שיצאו אליו...גם כן עדיין עובד)המשחק הראשון ששיחקתי בו במחשב היה מריו בדוס...
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים זה היה המחשב הראשון שליhttp://en.wikipedia.org/wiki/TI99/4Aהמשחק הראשון ששיחקתי עליו היה פולשים מהחלל...
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים זה היה המחשב הראשון שליhttp://en.wikipedia.org/wiki/TI99/4Aהמשחק הראשון ששיחקתי עליו היה פולשים מהחלל...גם שלי.לחברים שלי קנו ATARI ...אבל אבא שלי לא רצה שאני רק ישחק .. אז הוא קנה מחשב של Texas Instruments .והכל בגלל שהיתה לו אפשרות לקנות קרטרידג' של extended basic ..(כך זה נקרא)אז גם התחלתי ללמוד לתכנת ב basic.השנה היתה 80 , 81 ? לא זוכר.
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים פעם ראשונה ששיחקתי זה בערך בגיל 4-5 כשההורים שלי קנו מחשב פנטיום 1......אני לא זוכר מה זה היה אבל זה היה איזה משחק הקלדה מוזר של מריו......אחרי זה היה לי דיסק שנקרא ''500 חלונות'' שהיו בו מלא משחקים נחמדים, אני זוכר שהכי אהבתי לשחק בkosmo, קיין ו-Jazz Jackrabbit ...... הם היו משחקים מצויינים......אבל לפני שהיה לי מחשב היה לי כמובן מגסון שם המשחק הראשון שלי היה מריו אבל הכי אהבתי את הצייד ברווזים.......
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים לפחות אני לא מרגיש זקן כ"כ אחרי כל הדיבורים האלו על אטארי קומדור ופונג....
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים באטארי הייתי מכור לyars revenge pitfall: וBURGER TIME: בקומודור הייתי מכור לgiana sisters וגםמכור לGI JOE: LOL, LOAD "*",8,1 RUN בAPPLE2 אהבתי את captain goodnight: אהבתי כ"כ את המוזיקה של המשחקים בקומודור שפעם חיברתי טייפ ליציאה של הרמקול של הטלוויזיה ועשיתי אוסף של שירים ממשחקי מחשב...
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים אני זוכר שיחקתי בנינה הזחלולית קיבלתי את הדיסק מתנה מהסופר בגיל 4 משחק הראשון שלי בפנטיום 1
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים שמעתי על giana sisters לפני כמה זמןזה העתקה של סופר מאריו לא? כי המשחק הזה יצא אחרי סופר מאריו בערך 87 או 88וסופר מאריו 1 יצא ב86
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים המאריו הראשון יצא בהתחלה בארקיד והיה שילוב של מאריו ודונקי קונגשאתה קופץ מעל ארגזים שדונקי זורק ושאתה עובר שלב הוא לוקח תבחורה שהוא חטף למעלה(לשלב הבא)אז השמות היו אחריםהמישחק הביתי הראשון של מאריו היה לNES -המכשיר הבידורי של נינטנדו(בארץ מכירים את המגאסון שהיה חיקוי של הNES והיה לו אותם מישחקים)בנוגע למישחק שלך אני לא יודע אבל היו הרבה מישחקים בסיגנון של מאריו אחרי שהוא יצאכמו הרבה מישחקים אחרים שירושו יממוטו המציא ואחרים גנבו תרעיונות
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים לא לאדונקי קונג עם מאריו בתור האיש שמציל את הבחורה יצא בערך ב1982 לאטארי 2600אבל המשחק הראשון בסדרת סופר מאריו שיש גם את לואיג'י שמסופר שבאוזר הדרקון הטיל קסם שחור על ממלכת הפטריות ולקח את הנסיכה בשביאז כנראה שgiana sisters זה באמת חיכוי אבל גם משחק טובדרך אגב אני חושב שהתמונה מלמעלה זאת גירסה משופרת ממשהו שהחומרה שלו מקבילה לsnes
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים לא לאדונקי קונג עם מאריו בתור האיש שמציל את הבחורה יצא בערך ב1982 לאטארי 2600אבל המשחק הראשון בסדרת סופר מאריו שיש גם את לואיג'י שמסופר שבאוזר הדרקון הטיל קסם שחור על ממלכת הפטריות ולקח את הנסיכה בשביאז כנראה שgiana sisters זה באמת חיכוי אבל גם משחק טובדרך אגב אני חושב שהתמונה מלמעלה זאת גירסה משופרת ממשהו שהחומרה שלו מקבילה לsnesאטרי גנבו את זה היה על זה הרבה בלגן וביגלל זה אטרי לא סגרו עיסקה לימכור תNES בארצות הברית(הטעות הגדולה ביותר של אטרי)והמישחק כן יצא קודם בארקיד והיה להיט גדול בזמנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.