עבור לתוכן

מה היו המשחקים הראשונים שלכם ובאיזה גיל?

Featured Replies

פורסם

אני זוכר התחלתי לשחק במשחב בגיל 7 בערך והמשחקים הראשונים שלי היו SONIC,DOOM,MEGAMAN.. מDOOM 2 בכלל התלבתי כמו משוגע נריא שגם הצלחתי לעבור אותו

• תגובות 119
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משחק המחשב הראישון שלי היה DOOM2...

היה לי מחשב, לא זוכר איזה...משהו ישן ביותר שמתאים למשחקים ישנים כאלה...

פורסם

המשחק הראשון בכללי?

אם כן זה היה SUPER MARIO וCONTRA

גדלתי על מגה-סון מכיתה א'.

פורסם

אם אני זוכר נכון המשחקים הראשונים שלי היו בערך בגיל 3.5 (אז קנו את המחשב לאחותי אבל השתלטתי עליו :P), והם היו Price Of Persia (לא התלת מימדיים שיש היום), Aldo, Colorado , Rambo, Shokoban היו לי עוד הרבה אבל אני לא זוכר אותם.

אני בטוח שלרובכם המשחקים האלה לא מוכרים בכלל.

פורסם

ספור מריו, דייב, הנסיך הפרסי ובטח כל המשחקים האלה שמקבלים בשוקולד (הפרה ורדית, שוקי והפצפונים וכדומה)

פורסם

ואיייי זה היה כל כך מזמן

אני חושב שהראשונים היו סדרת Commander Keen ומכניות פעלולים Stunts

לאחר מכן בא DOOM ו DUKE NUKEM FOREVER 3D :xyxthumbs:

פורסם

בגיל 6 שיחקתי פעם ראשונה במגסון אין לי מושג איזה משחקים

אח שלי עכשיו הקדים אותי הוא בגיל 3 וחצי התחיל לשחק קאונטר סטרייק אני נתתי לו זה היה לפני חצי שנה עכשיו הוא מחסל נובים סידרתי

משחקי המחשב הראשונים ששיחקתי היו RAYMAN והמשחק הזה של ה-CAPTEN CLAW

פורסם

Rayman, Jazz Jackrabbit, ה Keen's,

Sky Roads, Kosmo ועוד המון (אלו העיקריים). מה שהכי אהבתי זה את - Rayman (שידוע בפופלאריות שלו גם היום), ו Jazz Jackrabbit (שהמשחק השני בסדרה שלו הפך היום לכמו משחק ארקאייד שכיף לשחק בו מידי פעם ואפילו לשחק ברשת).

שיחקתי לראשונה בגיל 4-5.

פורסם

וואלה שאלה טובה הייתי משחק את המחקים הראשונים על מחשב עם קלטות של טייפ אני זוכר שהיו טנקים ועוד כל מיני שטויות בצבע ירוק ושחור אחרי זה עשיתי שיפור משמעותי בחיי וקניתי 286 עם מסך סופר VGA ואז יצא המריו KEEN DOOM סוגר שטחים עם תמונות של בחורות עירומות DAVE זאת הייתה תקופה יפה תודה על השאלה הזכרת לי זיכרונות נעימים

פורסם

בקונסולה? Super Mario כלשהו

במחשב? Dune 2

עריכה:

קונסולה מגיל 5 (1993)

מחשב מגיל 6 (1994)

פורסם

אני זקן היה לי משהו דומה לאטרי 2600 למי שזוכר ושיחקתי במישחקים שלו

ומחשב היה לי תראשון מחשב שהזיכרון שלו היה 256 K :kopfpatsch:

קראו לזה תואם IBM בארץ אין לי מושג מה השם האמיתי ושיחקנו במישחקים של זה -מונטוזומה וכאלה מישחקים דפוקים

פורסם

איך אתם זוכרים?...

אני חושב שבין הראשונים היה שכחו אותי בבית, שהגיע על איזה 6 דיסקטים ענקיים LOL זה היה מבדר.

ובכיתה ב-ג א בערך היה את SKY ROADS שהיה תופעה חברתית אצלנו בשכבה, סימנו את המשחק כל כך הרבה פעמים עד שהפכנו את המסך כדי לעשות אותו קשה יותר.

וכמובן כל האחרים כמו DAVE (ענק!) KEEN , UGH

אבל המשחק הראשון שנהנתי ממנו, ואני לא חושב שנהנתי מאז עד היום ממשחק מחשב היה קארמגדון 1, הוא היה מושלם מכל בחינה אפשרית.

מה שמצחיק שמאז הקארמגדון האחרון (שלא היה משהו האמת) שום משחק לא הציג מנוע נזק גמיש כל כך, אפילו משחקים חדשים כמו CMR05\FLAT UOT לא מגיעים לרבע מהרמה של הקרמאגדון הראשון, בעיקר בגלל שכל התעשייה נעשתה ממוסחרת, לדעתי.

פורסם

האמת המשחק הראשון שלי היה יחד עם המחשב הראשון שלי ב92', זה הראשון שהתקנתי -> ZOOL :D

פורסם

הנמלה?

אם כן זה באמת משחק אדיר ;D

פורסם

היום אין הרבה מרוצי מכוניות שמציגים נזק למכונית ביגלל שהחברות של המכוניות לא נותנות

רישיון למרוצים שמראים תרכב שלהם מיתלכלך או ניזוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים