עבור לתוכן

האם צריך להפסיק להשתמש ב-Winamp?

Featured Replies

פורסם

קראתי שנתגלה כשל אבטחה חמור ב-Winamp האם זאת אומרת שצריך להפסיק להשתמש בתוכנה הזאת? ואם כן יש לכם המלצות לנגן מדיה טוב כמו Winamp?

פורסם

בכל זאת לא רואה סיבה סיבה להפסיק להשתמש בה, תוכנה נהדרת.

פורסם

אם יש וינדוס מעודכן ופיירוואל טוב

הכל בסדר ...

פורסם

אני משתמש בוינדוס מדיה פלייר ולא רואה מה הבעיה בו...

פורסם

בווינדוס כל שני וחמישי יש חור אבטחה חמור שיוצא עליו תיקון לאחר חודש...

זה אומר שאני צריך להפסיק להשתמש בווינדוס?

פורסם

אני משתמש בוינדוס מדיה פלייר ולא רואה מה הבעיה בו...

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה עם iTunes פשוט נהדר!

כבר העברתי מישהו להשתמש בiTunes והוא לא מתחרט בכלל !

מה אי אפשר לעשות בתוכנה הזאת...

+ היא מגיעה עם Quicktime :xyxthumbs:

הדבר היחיד שיגרום לי לא להשתמש בה זה התמיכה בplug-ins כמו שיש בwinamp...

אני גם תמיד כל פעם שאני משתמש בwinamp וניסתי כמה פעמיים לחזור אבל אף פעם לא התלהבתי ממנה ואני תמיד מרגיש שהיא פשוט זוללת משאבים....

פורסם

וינדוס מדיה פלייר פשוט גרוע, שומעים בו כלכך עמום וחלש.

פורסם

ל...Gil Z המדיה פלייר מאה אחוז לא שומעים בו לא עמום ולא חלש. והביצועים שלו לא פחות טובים מווינאפ. בכלל אני חושב שלהתקין ווינאפ במחשב שיש בו מדיה פלייר זה ביזבוז משאבים. וזה ממש סתם דבילי. מה יכול לעשות ווינאפ שהמדיה פלייר לא עושה??? מישהו פה יכול להגיד! ול...Gil Z פשוט תבדוק את ההגדרות שלך במדיה פלייר או כרטיס הקול שלך כי אצלי עובד מעולה.

פורסם

הWMP אחלה גם אני משתמש בו אבל פחות אם אני רוצה לראות סרטים אני רואה אותם דרך QUICKTIME( עדיפות ראשונה ) ואז WMPC (windows media player classic( חוץ מזה אם זה היה למוזיקה הייתי בוחר iTunes(עדיפות ראשונה) וWMP(עדיפות שניה) אני פשוט לא סובל WINAMP כל כך מכבידה

פורסם
  • מחבר

Winamp פשוט יותר נוח

פורסם

אוקיי חבר'ה - אני עובד עם WMP בלבד גם ככה כמה חודשים (כי לא ראיתי סיבה כל-כך לעבוד עם ווינאמפ) אולם עכשיו הזכרתם לי שיש כמה שירים שבאמת נשמעים לא כ"כ חזק אפילו כשה-WAVE וה-MASTER בפול ווליום. ננסה עם ווינאמפ נראה אם יותר טוב.

עריכה: Winamp אכן יותר צלול אולי גם טיפה יותר חזק - אך גם יותר כבד בממשק/סקין ה-Modern. שמתי על קלאסי והכל אחלה בחלה.

ניסיתי אגב להגביר ב-WMP ע"י משחק עם האקולייזר אבל בדרך כלל זה גורם לצרימות לא משנה כמה אני משחק עם הערוצים השונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים