עבור לתוכן

Windows למעבד AMD 64 bit

Featured Replies

פורסם

מחר מגיע המחשב החדש שמבוסס על מעבד AMD Athlon 64.

איזה windows מומלץ להתקין ? האם יש צורך בxp 64 ? האם הוא עדיף?

פורסם

היי דולב, ברוכים הבאים ל-HWzone.

דבר ראשון, אבקשך להמנע מפתיחת מספר דיונים על אותה השאלה. הדיון השני שפתחת ננעל על- ידי. קרא בבקשה את חוקי הפורום, החוק הזה ועוד מספר מוסברים שם.

דבר שני, אם אתה לא משתמש מנוסה, הייתי מציע לך להתקין את הגרסה הרגילה ולא X64, כדי שלא תצטרך להתמודד עם בעיות תאימות כאלה ואחרות שעלולות להווצר. יש בראש הפורום סטיקי ארוך מאוד בנושא X64, אני מציע שתקרא אותו לפני שאתה מתכוון להתקין את מעה"פ הזאת, כדי שתדע עם מה תצטרך להתמודד.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

היי,

נתתי לאחי לכתוב את ההודעה - פעם ראשונה שלו באתר , מצטער על הפדיחות. :kopfpatsch: עשיתי עריכה מחדש להודעה המקורית.

לפי מה שהבנתי גרסת ה64 מיועדת במיוחד להוציא ביצועים ממעבדי ה64. בגרסה הרגילה אין הבדל בביצועים בין מעבד ישן למעבד 64 ביט.

אני אקרא את זה, תודה.

פורסם

אומרים שהגרסה של ה-XP ל-64 ביט די גרועה. חוץ מזה, יש מלא בעיות של דרייברים וכו'.

שאלה בנושא הזה: אם מע' ההפעלה היא 64 ביט אז גם כל התוכנות צריכות להיות כאלה, נכון? מישהו בכלל שמע על תוכנות / משחקים כאלה??

בכל מקרה, לא כדאי כרגע.

מה שכן, בעוד חצי שנה תצא ה-Vista, וכולנו מקווים שהבעיות יפתרו ושנוכל סוף סוף להנות מה-64 ביט.

פורסם

זה שיש חוסר בדרייברים ל 64 ביט זה לא בגלל מערכת ההפעלה, המערכת עובדת יופי, זה רק חברות שמתעצלות להוציא דרייברים תומכי 64 ביט בגלל התירוץ העלוב "אין לזה מספיק ביקוש".

פורסם

המערכת עובדת יופי

אני שמעתי דברים אחרים (שימוש ביותר מידי זיכרון ועוד). בכלל, חלק מהאנשים מתייחסים אל זה כאל ניסוי לא מוצלח ולא כאל מע' הפעלה רצינית ששווה להתייחס אליה...

פורסם

אתה "שמעת", אני עובד עם המערכת הזו (ועוד הרבה אנשים), מה שאתה אומר זו שטות.

פורסם

אני עובד עם המערכת הזו (ועוד הרבה אנשים)

אז יש לי שאלה:

אם עובדים עם מע' הפעלה 64 ביט - צריך שכל התוכנות גם כן יהיו 64 ביט? או שעובדים עם תוכנות רגילות?

אני מתכוון לדברים כמו office, משחקים וכו'

אם כן - אז יש בכלל דברים כאלה בשוק?

אם לא - אז מה ה-patch ל-64 ביט שיש לכל מיני משחקים?

פורסם

מציע לך לדפדף בסטיקי של X64, יש ויש, היום כמעט להכל יש דרייברים 64 (שים לב שאמרתי כמעט), תוכנות ומשחקים ברובם לא זקוקים לדרייברי 64, הם יעבדו כ 32ביט (אלא אם ה installer שלהם מקומפל ב 16 ביט, אז לא יהיה אפשר להתקין מאחר ש X64 לא תומך ב 16 ביט).

בכל מה שנוגע לחומרה, הייתי מציע לך לגשת לאתר היצרן ולראות אם יש לאותה חומרה תמיכה ל 64 ביט.

בכל מה שקשור למשחקים, זה כבר קשה להגיד, יש משחקים שיעבדו ויש כאלו שלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים