עבור לתוכן

בעיה ברדאון 9800 פרו (לא רואים טוב...) כנסו.

Featured Replies

פורסם

או קיי ככה :

הכרטיס עדיין לא הותקן אבל אני התנדבתי לעבוד עליו לראות אם אפשר להחיות אותו :xyxthumbs:

לפי מה שחבר שלי טוען הכרטיס עובד בביוס אך לא עובד בווינדוס ( לא נשמע לי כזה הגיוני :screwy: ...אבל מצד שני היגיון זה לא החלק החזק שלו

אז לקחתי על עצמי את היוזמה לשאול את שאלת המחץ כמו כל טכנאי ... מה בדיוק לא בסדר ? :o ומשום מה הפלא ופלא כאילו שאלתי משהו

אחר לחלוטין והוא מפרט :

הכרטיס עולה על המחשב בהתחלה ( BIOS - BOOT ) הכל עולה טוב ורואים טוב אבל שהוא מגיע לווינדוס רואים מטושטש בחלק מהמקומות

קיצר על הפרצוף לא ככה בטוח הכרטיס צריך לעבוד...

כמובן כמו כל "גאון מחשבים " הוא זורק לי משפט "אהה אבל תיקנתי את זה..." כן באמת ? מה ?

"החלפתי כרטיס מסך..." עוד שנייה אני קודח לו עוד בור בראש בנוסף לבורות שכבר יש לו ... :kopfpatsch:

קיצר מאופק ככל שיכולתי להיות אמרתי לו טוב... תביא לי את הכרטיס זה נשמע לי בעיה של אוברקלוק אם קרור בלבד...

הוא אמר לי שהוא פתח אותו ובדק ( כן... אחרי שהוא אמר את כל המשפטים החכמים האלו ..פשוט כל הזמן שאלתי את עצמי איפה התואר שלישי שלו במדעי המחשב או באלקטרוניקה ?) קיצר לקחתי את הכרטיס ואמרתי לו שאבדוק ... אני רק רוצה עצה משום שאני לא אוהב לעבוד לבד לא משנה אם זו עבודה קטנה או גדולה נוח לי יותר לשתף אנשים ... :sleep: :sleep: :sleep: טוב אז למי שעדיין לא נרדם מההרצאה הקטנה הרי לו : :yelclap: :yelclap:

קיצר מצב : כרטיס עובד ... תקין ... ביוס עולה בוט עולה רואים טוב ... מגיע לווינדוס יש ריצודים וחלקים "שבורים" במסך ... מה זה אומר ?

לפי דעתי בעיה של קרור.... או שאין חומר תרמי על הקרור ( שהוא ניסה "לתקן את הכרטיס..." הוא גם הוציא את הקרור)

בכל מקרה מחר אני יתקין אותו עכשיו כבר דיי מאוחר ...

רק תנו כמה אופציות אבדוק בבוקר... תודה . :xyxthumbs:

פורסם

אם הוא פתח תקירור ולא מרח/ריענן תמשחה אחרה שהוא החזיר תקירור אז....

ותנקה אבק למאוורר וכו תרענן משחה ותבדוק אחרה כול זה מה הטמפ' שלו....(תנקה גם תמגעים של הסלוט והכרטיס..)..

פורסם

הרבה סיכוי שהבעייה באחד מהזכרונות בכרטיס, ניתן לנסות להוריד את מהירות השעון של הזכרונות אבל זה לא בהכרח יעזור הרבה.

פורסם

בעיה בקירור ככל הנראה...

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הכרטיס שהמחשב עולה על המסך רואים כל מיני פסים כאלו לא כשורים ( אני מתכוון לפני השלב של ה BOOT WINXP ....)

לא יכול להיות שהכרטיס התחמם תוך שנייה אז זה לא בקרור.... לפי דעתי זאת בעיה אלק' לפי מה שאמרו לי הליבה לא מקבלת מספיק מתח יכול להיות שיש קצר איפשהו על הכרטיס בקיצור ... צריך לתת את זה לאלק' שיבדוק...

פורסם

קרה לי פעם ב- TI4400/

פסים ירוקים בעלייה של הביוס, וינדוס עולה וניתקע או לא עולה בכלל.

אפשר לנסות ולצרוב ביוס אחר. בהתאמה לזיכרונות ולליבה כמובן. בכרטיס שלי זה לא עבד.

אני ניסיתי לשלוח למעבדת אלקטרוניקה ולא יצא כלום. אמרו לי שאי אפשר לאתר את הבעייה.

הסתיים בהחלפת כרטיס מסך :-(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים