פורסם 2006 בינואר 2919 שנים http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=212093&sid=10 עזבו את הכתבה... שימו לב לתגובה בסוף...
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים בטח סתם איזה ילד קטן שהתרגל להוריד כל דבר מאימיול וחושב שכל האינטרנט זה ליונטוורק אחד גדול
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מה פיגור? כשהראשון יצא וכשאליס יצא הורדתי אותם כמו גדולה במקום לרוץ לחנות ולהוציא 300 שקל כמו פראיירית (למה? אני אעשה לי עוד קעקוע במקום...). טוב, זה שהוא לא יודע איפה להוריד זאת באמת בעיה שלו אבל כדי למצוא מטומטמים לא צרייך ללכת רחוק מדיי.
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים הכוונה לזה שהוא שואל "איפה הורדה?" באתר חוקי בכלל ושאם יחליטו לפרסם שם לינק של ווארז הם בצרות
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מה פיגור? כשהראשון יצא וכשאליס יצא הורדתי אותם כמו גדולה במקום לרוץ לחנות ולהוציא 300 שקל כמו פראיירית (למה? אני אעשה לי עוד קעקוע במקום...). טוב, זה שהוא לא יודע איפה להוריד זאת באמת בעיה שלו אבל כדי למצוא מטומטמים לא צרייך ללכת רחוק מדיי. גבר
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים הכוונה לזה שהוא שואל "איפה הורדה?" באתר חוקי בכלל ושאם יחליטו לפרסם שם לינק של ווארז הם בצרותאההה בסדר, אין להם שם מערכת סינון... טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.