פורסם 2006 בינואר 2919 שנים האם הלוח P5N32-SLI Deluxe נכנס חלק במארז TRANSFORMER בלי בעיות בלי עיקום של משהו חלק ?ועוד שאלה בלוח הזה יש חיבור לשתי מאווררים שיישבו על המעבד לקרר אותו האם אני מקל אותם ביחד עם הלוח ?
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים Sunbeam Transformer הוא אחד המארזים המרווחים ביותר שיש, לכן לא צריכה להיות שום בעיה עם לוח אם.
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים האם לוח ATX נכנס במארז ATX? בוודאי אחרת הוא לא היה ATXאני לא יודע איזה מאווררים אתה רואה, אני רואה קירורי HeatPipe בלבד
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר האם לוח ATX נכנס במארז ATX? בוודאי אחרת הוא לא היה ATX אני לא יודע איזה מאווררים אתה רואה, אני רואה קירורי HeatPipe בלבד
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים קשה להבין מאתר של ASUS, האם אתה אמור לקבל אותם או לא...תתקשר לחנות ותשאל אותם !
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר קשה להבין מאתר של ASUS, האם אתה אמור לקבל אותם או לא...תתקשר לחנות ותשאל אותם !איך הם יודעים מה יש בתוך הקופסא למה הם פותחים אותם ?
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים איך הם יודעים מה יש בתוך הקופסא למה הם פותחים אותם ?הם יכולים לפתוח ולראות, בתנאי שיש להם לוח כזה במלאי.אופציה נוספת - תשלח MAIL לתמיכה טכנית של ASUS ותשאל, אם קצת מזל תוך 2-3 ימים גם תקבל תשובה ;D
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים לא יודע מה איתכם אבל זה נראה כמו מאווררים שרק יזמזמו באוזניים ויקררו מעט מאוד
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים לא יודע מה איתכם אבל זה נראה כמו מאווררים שרק יזמזמו באוזניים ויקררו מעט מאודמחזק.אבל זה מקבל את כל החום של האנפורס 4...וזה הרבה חום..צריך לקרר את זה איכשהו...
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים ו A8N-SLI Premium לא מתמודד עם החום יופי?חוצמזה שבמקום שני הדרעקים הקטנים האלה שסביר להניח יפריעו לקירור רציני כמו BigTyphoonהמאוורר של ה BigTyphoon כבר יקרר יותר מהם (כמובן כשהוא במקום שלו ולא מכוון עליהם)
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר אז זהו שיש לי את הCNPS9500 של זלמן נראה לי שהם ישבו עליו בוליקררו אותו עוד יותר מהמאוורר 92ס''מ שיש לזלמן אתם מבינים אני רק שואל עם ביחד זה יהיה טוב ?
פורסם 2006 בינואר 3119 שנים ASUS מוסיפים את המאווררים האלו בתור אופציה לקרר את גופי הקירור של הצ'יפסט.אין בהם הרבה מדי צורך בדר"כ, הרעיון של היטפייפ מוכיח את עצמו יפה מאוד על הלוח ואם אפילו הקירור של GB לא מצריך מאוורר, אז בוודאי שזה לא.אבל תרכיב, תראה, אם ירעיש לך מדי - תוריד, זה לא ממש משנה.גם ב A8N SLI Premium יש מאוורר קטן כזה שמקרר את גוף הקירור הבודד שיושב על המוספטים ומקבל את ההיטפייפ מהצ'יפסט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.