פורסם 2006 בינואר 2919 שנים מחבר איך לזיין את אמא שך יא בן זונה...(אני מתכוון ל FACEMAN)מה לא מובן יא ספאמר?? אני רוצה ללמוד הכל מהתחלה!!תגובות לעניין בבקשה!מנהלי הפורום חייבים לעשות סינון דחוף!!עוד אחד... כנל! FIRE KID
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים איך לזיין את אמא שך יא בן זונה...(אני מתכוון ל FACEMAN)מה לא מובן יא ספאמר?? אני רוצה ללמוד הכל מהתחלה!!תגובות לעניין בבקשה!עוד אחד... כנל!שמעתם תילד?? כולה בן 12 מתחיל פלצףסע מפה אני לא יקח לך תפנים ישים אותך בתוך הבלטהעם יש לך בעיות עם מה שאני אומר 0528512672
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים תתחיל בלחיצה על הכפתור הזה: זה כפתור קסמים סודי שיהפוך את המחשב שלך לחיית משחקים קטלנית ומסוכנת
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים איך לזיין את אמא שך יא בן זונה...(אני מתכוון ל FACEMAN) מה לא מובן יא ספאמר?? אני רוצה ללמוד הכל מהתחלה!! תגובות לעניין בבקשה! עוד אחד... כנל! FIRE KID another living monkey and a 10 years old dirty beast ah yeh you can find for yourself another tree
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים יופי שאתה דפוק, מה אנחנו צריכים לסבול מזה?תצפה גם שיינקטו נגדך צעדים משמעתיים.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.