עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבדי AMD ואינטל

Featured Replies

פורסם

כשהייתי אצל חבר שלי, שיש לו מעבד אינטל P4 3.0GHZ, כשנכנסים לתיקייה, או פותחים חלון אקספלורר, הזמן תגובה הוא כמעט מיידי(מאז שאתה לוחץ על התיקייה ועד שהיא נפתחת טעונה). ראיתי פה באיזהשהוא דיון שמעבד AMD 3200+ הוא זהה למעבד 3GHZ, זה נכון גם לגבי הזמן תגובה שציינתי קודם לכן?

פורסם

כן... זה מובן הרי...

פורסם

כשהייתי אצל חבר שלי, שיש לו מעבד אינטל P4 3.0GHZ, כשנכנסים לתיקייה, או פותחים חלון אקספלורר, הזמן תגובה הוא כמעט מיידי(מאז שאתה לוחץ על התיקייה ועד שהיא נפתחת טעונה). ראיתי פה באיזהשהוא דיון שמעבד AMD 3200+ הוא זהה למעבד 3GHZ, זה נכון גם לגבי הזמן תגובה שציינתי קודם לכן?

מעבד AMD 3200+ שווה ביצועים למעבד INTEL 3.2GHZ.

אבל זה נכון לגבי זמן התגובה שציינת ולהרבה יותר דברים...

פורסם

בקשר לזמן תגובה ספציפית הוא מושפע הרבה יותר מאנטי וירוס וספייוורים למיניהם (בעיקר במחשבים חדשים)

פורסם

בקשר לזמן תגובה ספציפית הוא מושפע הרבה יותר מאנטי וירוס וספייוורים למיניהם (בעיקר במחשבים חדשים)

נכון אבל גם מארד דיסק

תוכנות ברקע

זיכרון וכו זה לא דבר יחיד בעיקרון כך 2 מיפרטים אותו דבר חוץ מילוח אם+מעבד (אחד אטלון 3200 והמקביל באינטל)

שמריצים אותם תוכנות והזמן תגובה יהיה מאוד קרוב

פורסם

כמו שאמרתי

הדבר שישפיע הרבה יותר מאשר איזה מעבד לוח וזכרון זה האנטיוירוס, ומצב הספייוורים

פורסם

תסלחו לי שאני מעיר לכם אבל הגורם המשפיע ביותר בסוגייה הנתונה היא: כמה זמן עבר מהיום שהתקנת את win xp! המערכת הזאת נשחקת מהר מאוד

פורסם

לא מסכים איתך ... אם אתה יודע לתפעל את המחשב שלך ולשלוט בכל מה שקורה בו אתה יכול בשקט לעבוד על אותה התקנה של XP שנים

מאז שהתקנתי XP על המחשב העכשווי שלי לפני שנה וחצי בערך לא פירמטתי אפילו פעם אחת והכל רץ חלק כמו ביום שהתקנתי אותה

הכל תלוי ברמת המודעות שלך ובכמה רוטינות שגרתיות כמו ניקוי ואיחוי רג'יסטרי , ניקוי קבצים מיותרים (כולל DLLים כפולים ומיותרים) איחוי דיסק

סריקות spyware ווירוסים וכו'

פורסם

לא מסכים איתך ... אם אתה יודע לתפעל את המחשב שלך ולשלוט בכל מה שקורה בו אתה יכול בשקט לעבוד על אותה התקנה של XP שנים

מאז שהתקנתי XP על המחשב העכשווי שלי לפני שנה וחצי בערך לא פירמטתי אפילו פעם אחת והכל רץ חלק כמו ביום שהתקנתי אותה

הכל תלוי ברמת המודעות שלך ובכמה רוטינות שגרתיות כמו ניקוי ואיחוי רג'יסטרי , ניקוי קבצים מיותרים (כולל DLLים כפולים ומיותרים) איחוי דיסק

סריקות spyware ווירוסים וכו'

:lol: :lol: :lol:

אני חושב שאפילו מתכנתי מיקרוסופט בעצמם היו נקרעים מהאמירה הזאת.

פורסם

אתה כנראה לא יודע לתפעל את המחשב שלך כמו שצריך , אל תשלה את עצמך שזה ככה אצל כולם , אתה מוזמן לבוא אליי הביתה ולראות בעצמך בכיף, אין לי אינטרס לשקר

פורסם

אתה כנראה לא יודע לתפעל את המחשב שלך כמו שצריך , אל תשלה את עצמך שזה ככה אצל כולם , אתה מוזמן לבוא אליי הביתה ולראות בעצמך בכיף, אין לי אינטרס לשקר

צודק

ואני אישית מכיר כמה מטומטמים שקנו מחשב חדש כי הם חשבו שהוא מקולקל

והבעיה היחידה שהיה להם זה הרבה תוכנות ברקע וחוסר טיפול נכון בWIN וארד דיסק

פורסם

:D

קודם כל תודה על ההזמנה, אני מעריך את זה מאוד ;)

חס וחלילה לא אמרתי שאתה שקרן. תבין משהו פשוט. אם אתה לא מתקין ומסיר תוכנות על המחשב שלך אז אני מבין איך הגעת למסקנה שלך.

אני טכנאי כבר המון זמן, והגעתי להמון מחשבים פפצות שמקרטעים.

הרצתי אליהם את כל התוכנות הכי טובות שיש היום בשוק. ושום דבר לא פתר את הבעיה (שיפור קל).

במקרה של ccleaner למיניהם, מסוכן מאוד.... קרה לי לא פעם שאחרי שימוש במנקי רג'יסטרים( אני לא מדבר על ניקוי קבצים) למיניהם תוכנות מסויימות הפסיקו לעבוד!!!!

אז ברור שכמה שתשמור על המערכת הפעלה היא תשחק פחות אבל ראבק, לא קניתי מחשב בשביל לשרת אותו! הוא אמור לשרת אותי.

ואם אני צריך לרוץ אחרי כל פעולה שאני עושה לכל מיני תוכנות מפוקפקות שמנקות dll, מפתחות, לשחק עם רישום המערכת, לנקות אלף ואחת ספרויות וכו',

זה לא רציני בכלל, למערכת הזאת יש שחיקה שגובלת בחולניות.

תאמין לי שאני מכיר את כל התוכנות שיש היום בשוק ואני יודע איך לשמור על המחשב שלי ואני דווקא מפנק את המחשב שלי יותר מידי לדעתי, אבל אין מה לעשות המחשב הוא לא רק שלי, ויש עוד אנשים בבית ולא כולם טכנאים מדופלמים והם לא עושים שום נזק כמו וירוסים וכאלה ועובדה שהמחשב נהיה כבד אחרי שנה וחצי בערך.

פורסם

VanHalen

אישית לי יש 3 מחשבים

פעם אחרונה שה-2 היותר ישנים קיבלו פירמוט והתקנה של XP (לפני שנתיים וחצי בערך) ועד היום - שום פירמוט

הם לא עובדים כמו ביום ה-1 זה נכון, אבל הם עובדים מצוין, וקרוב ליום ה-1

שתדע שעל כל מחשב כל המשפחה שלי נמצאת (אבא שיודע רק לגלוש בוואלה שופס ולשחק סוליטייר, אמא שיודעת בקושי קצת גוגל ואחות שמשחקת NFS MW)

פורסם

מערכת הפעלה זה לא רכיב מכני, היא לא נשחקת

הבעיה היא שימוש לקוי, כשלא שומרים כמו שצריך על מה שנכנס למחשב

פורסם

תיראה לטכנאי אני מאמין שיותר קל לפרמט ולהתקין מחדש בימקום ליבדוק בעיות במערכת ולתקן אותם

זה פיתרון הרבה יותר פשוט ובטוח

אבל לגימר שמתקין הרבה תוכנות ומסדר תהגדרות כדי שהמחשב יתאים לצרכים שלו לא כדי תמיד לפרמט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים