פורסם 2006 בינואר 2919 שנים שלום.. בהגדרות שלי אני רואה שהוא משתמש אצלי ב pci express x8הלוח שלי הוא זה : ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16הוא לא אמור להשתמש ב X16??? אם כן איך משנים?דרך אגב.. אני משתמש בפונקציית הSLI אצלי.. אך רק בסלוט אחד.. (יש לי כרטיס כפול ליבה)...
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים אני לא יודע מה זה יכול להיות, אבל תהיה בטוח שזה לא מוריד מהביצועים של הכרטיס...
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים אני לא חושב שאפשר בכרטיס אחד עם שתי ליבות מסיבה אחת פשוטה:ללוח אם יש שני חריצי PCI-E שלכל אחד מהם יש רוחב פס של X16 (בדגם הספציפי שלך, ברוב הדגמים זה X16 ליחיד או X8 לזוג) מכיוון ששני הכרטיסים שלך משתמשים בעצם באותו סלוט, אז רוחב הפס מתחלק ביניהם והעובדה כי הלוח הוא SLIX16 לא משנה שום דבר.תקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים מחבר תשים את הכרטיס בחריץ העליון.כמובן בהנחה שכל הדרייברים מותקנים אצלך.אם אני שם את הכרטיס בחריץ העיליון הוא פשוט מזהה אותו כליבה אחת.. ככה זה עם הלוח והכרטיס הזה...
פורסם 2006 בינואר 3019 שנים תנסה שנות בדריוורים או בBIOS!וגם לא אמור להיות לך הבדל בביצועים בין 8 ל16....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.