פורסם 2006 בינואר 2819 שנים לי יש כביש אחד שאני בודק בו, כביש של ישורת של כמה קילומטרים ליד עין גדי, פעם אחרונה סגרתי שם עם איבו 247 קמ"ש(בלי אף אחד אחר באוטו)
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים בזמנו סגרתי 180 (על הסקאלה לא יודע כמה בפועל) בכביש שהיה בזמנו סגורהכל עם אוקטביה 1.6 בנזיןיצא לי לנהוג גם על Golf GTI שהייתה לחבר של אבא שליאבל הכביש הזה כבר היה פתוחאני עדיין בחיפושים אחר כביש ישר ואיכותי וסגור
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים אני עדיין בחיפושים אחר כביש ישר ואיכותי וסגוראממ.. הכביש שאני ציינתי הוא לא סגור אבל אין שם מכוניות (וגם אם יש אפשר לראות אותן ממרחק עצום)מחר אני יבדוק במפה איך קוראים לו נ.ב מאיזה איזור אתה בארץ? (שאני ידע איך להסביר לך להגיע)
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים שעון הקמ"ש ברכבים נוטה לזייף וזה ידוע.מתוך מבחן רכב:"את קו ה-100 קמ"ש עוברת ה-M החדשה והחזקה מכולן תוך 4.7 שניות. את קו ה-200 תוך 15 שניות בלבד. עוד הילוך והופ, מגביל מהירות אלקטרוני (גדוד גמדי מילואים כנראה) נכנס לפעולה ב-268 קמ"ש בדיוק על צג החיווי העילי בתחתית השמשה הקדמית. זה 250 קמ"ש אמיתיים, אם התעניינתם."לקוח מYNEThttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2983046,00.htmlרגע אז זה אומר שגם במהירויות נמוכות יחסית עד 110 למשל, השעון מזייף?!זה ממש לא הגיוני, בעצם אנחנו נוסעים על פחות ממה שאנחנו אמורים אם זה באמת כך.
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים אני מבית שמש כביש באיזור עין גדי רחוק מדי בשבילי יש כבישים טובים בבית שמש אבל לא לסגירות, סתם סיבובים מעניינים, אני תמיד נוסע לשם עם רכב הנעה אחורית ועושה קצת כיף
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים רגע אז זה אומר שגם במהירויות נמוכות יחסית עד 110 למשל, השעון מזייף?!זה ממש לא הגיוני, בעצם אנחנו נוסעים על פחות ממה שאנחנו אמורים אם זה באמת כך.במהירויות נמוכות אחוז הזיוף הוא לא משמעותי אתה לא תרגיש אם תיסע 87 קמ"ש במקום 90 על הסקאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.